Sådan Decorate med strand-tema tæpper

February 26

Et mønstret tæppe er et godt grundlag for planlægning en dekorativ tema for et værelse. Med en strand-tema tæppe, kan du finde dekorationer og maling farver til at matche dit tæppe og Dekorer dit værelse. Det er vigtigt at bruge de farver og mønstre på gulvtæppet når dekorere et rum til at matche det. Ved at dekorere din egen strand-tema værelse, kan du spare penge og børste op på dit hjem udsmykning færdigheder.

Instruktioner

•Look for de vigtigste farve i tæppet og markeringsfarver. Tæppet kan have en mørk blå tema med accent farver lyseblå eller tan. Vælg en af de mere neutrale markeringsfarver, som tan og købe væg maling i samme farve. Male alle væggene i rummet med accent farven. Hvis du kun én væg malet som en accent væg, kan det være bedst at gå med den største farve i tæppe--i eksemplet med mørkeblå.

•Acquire sofa betræk eller en narresut sæt, afhængigt af rummet. Hvis tæppet er lyse, kan du få møbler dækker eller en narresut sæt, der er alle én farve og ikke tager væk fra tæppet. Hvid er en fælles grundfarven til stranden temaer. Du kan muligvis finde en narresut sæt med de samme egenskaber som tæppet.

•Pick ud af det vigtigste tema i tæppet. Stranden tæpper har ofte gammeldags biler, palmer, bølger, surfbrætter og muslingeskaller. Kigge efter billeder og dekorationer med det samme tema. Check tag af tæppe at se, hvad virksomheden gjorde det og kigge efter flere produkter fra denne virksomhed. Sandsynligvis vil de forskellige strand-tema dekorationer med det samme tema som dit tæppe.

•Sæt høje hvide lys i rummet. Værelser med strand-tema er normalt lyse, ligesom stranden, og du kan fange look med hvide lys. Sætte nogle stående lys for at accent steder i rummet som en accent væg, et stort billede eller en bordlampe, accenting tæppet.

•Find gardiner til vinduer benytter anden accent farven i tæppet. Hvis tæppes vigtigste farve var mørk blå, accent farver var tan og lyseblå og du brugte tan til væggene, ville lyseblå være et godt valg til gardinerne. Hvis tæppet er mere lyse og lyse, vil kortere gardiner fungere godt. Hvis tæppet er fuld af mørkere farver, ville være bedre, længere gardiner.

•Decorate alle apparater. Hvis det er et køkken, Sørg for alle apparater svarer en markeringsfarve i tæppet, gerne sort eller tan. Hvis det er nødvendigt, male tabeller eller andre møbler til at matche tæppet.

•Tilføj efterbehandling røre ved at sætte en skål med strand-tema potpourri på en tabel eller tilføje beach væg decals.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com