Sådan Decorate med sydvestlige stil

February 19

Sådan Decorate med sydvestlige stil

Sydvestlige stil er et varmt, naturligt look til at dekorere ethvert rum med, selv hvis du bor langt fra ørkenen. Vælg den rigtige farvekombinationer og tilbehør til at skabe en følelse af ørken drama stemningsfulde i Santa Fe, New Mexico. For ægthed ud til ørkenen farvepalet og traditionelle håndværker elementer snarere end at lægge på maling chips og importerede keramik.

Instruktioner

•Opret en sydvestlige farveskema. Se på billeder af de varierede landskaber i New Mexico, Arizona, Utah og Colorado. Bemærk masser af rustent orange farver, rødligt-brune, bløde lyserøde farver og terra-cotta farver i de naturlige toner af jorden. Disse kontrast med den strålende skarpe blå af en sydvestlige himmel. Husk disse farver, når du vælger din maling farver, sengetøj, puder og andre dekorative elementer.

•Paint dine vægge eller start med store møbler og tæpper. Vælg naturlige uld eller bomuld indiansk stil tæpper med levende farver og diamant mønstre, der er en ikonisk symbol for den amerikanske southwest. Dine møbler valg bør forblive som minimalistisk og naturlige udseende som muligt. Tænk rustikke pine og ufærdige træstykker. Læder er et populært valg for sofaer.

•Consider mindre dekorative elementer, der vil skabe en sydvestlige stil. Håndlavede stykker er nøglen her, især dem, der afspejler en Native American eller Old West arv. Bosættere i sydvest bruges let tilgængelige materialer fra jorden til at oprette funktionelle og kunstnerisk stykker.

•Opret en rent udseende, dekoreret med funktionelle stykker keramik og ironwork med vævet kaster, at tilføje farve, men ikke aflede opmærksomheden fra de enkle linjer i rummet. Overvej at tilføje kiva stiger, som du kan se en pueblo, eller en chiminea - en lille mexicansk skorsten--og skulpturelle stykker af ikoniske sydvestlige symboler.

•Vælg illustrationer, der bruger jordfarver fra det sydvestlige farveskema, du valgte tidligere. Hænger malerier, der afspejler livet--historisk eller nuværende--i sydvest eller kigge efter enkle, dramatiske landskaber. Fint udformet keramik eller en tekstil vægtæppe kan tilføje tekstur til et værelse.

•Finish din sydvestlige look med indfødte planter og kurve af tørrede blomster. Fokus på planter hjemmehørende på det tørre, ørken miljø.

Tips & advarsler

  • Styre væk fra for mange fed, støder sammen farver og mønstre. Holde sig til et par lyse tæpper og puder og holde resten af dæmpede farver.
  • Look for tilbehør, der er håndlavet fra naturlige elementer.
  • Sydvestlige stil omfatter en bred vifte af stilarter, kulturer og historiske perioder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com