Sådan Decorate med Taupe vægge og møbler

April 11

Sådan Decorate med Taupe vægge og møbler

Taupe, en kombination af grå og brun, lyder måske ikke som en spændende farve til at arbejde med, men du kan matche det med alle farver og udsmykning stilarter. Hvis du har et værelse med taupe vægge og møbler, har du et godt neutralt grundlag. Alt du skal gøre er at tilføje markeringsfarver for interesse. Når du beslutter dig for at dekorere dit værelse, vil du elske den.

Instruktioner

•Pick et tema til at hjælpe dig med den udsmykning proces. Fordi taupe er neutral, har du mange muligheder. Overveje, hvordan du bruger rummet og hvad stil du foretrækker. Hvis du arbejder med en hule, kan du gå med en afslappet, rustik look, mens du måske ønsker en mere formel udseende i en stue.

•Vælg et farveskema, der arbejder med taupe. Vælge to til tre markeringsfarver. Lyse farver vil holde taupe rummet fra følelse for kedelig. Hvis du vil oprette en varm og hyggelig stemning, Vælg bløde røde og orange nuancer. Gul og hvid vil give rummet en lyse, rummelige følelse. Grønne og blå nuancer er køligere farver, der vil fremkalde afslapning.

Hæng vindue behandlinger, der matcher tema og accent farverne på dit værelse. Tilføje visuelle interesse med gardin paneler, der har en stribet eller blomster mønster. Linned paneler kommer i mange forskellige farver. Tyk, brokade stof vil øge en formel taupe værelse.

•Vælg et tæppe, der indeholder din accent farver. Vælg en stil, der passer til resten af rummet. Blok mønstre fungerer godt i moderne værelser, mens et orientalsk tæppe vil fremhæve en traditionel værelse. Flettet jute tæpper er afslappet og uformel.

•Skabe dimension til dit taupe værelse med en blanding af teksturer. Ser for linned, silke, fløjl eller uld kaster og puder. En blød, feminin appel, vælge elementer kantet med kniplinger.

•Vælg tilbehør med guld accenter, som poleret guld billedrammer, en lampe med en guld metal base eller antikke guld hardware på skabene. Guld vil tilføjer en subtil glød til taupe rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com