Sådan Decorate med Terra Cotta gulve

January 11

Sådan Decorate med Terra Cotta gulve

Udskiftning din Gulvbelægning er nogle gange ikke muligt på grund af et begrænset budget eller fordi det er stadig i fin form. Terra cotta gulve findes ofte i huse med en rustik, sydvestlige eller land, afslappet atmosfære. Uanset om du ikke har råd til at erstatte gulvbelægning eller elsker stilen og ønsker at fremhæve look, er dekorere dit hjem for at supplere terra cotta gulv ikke en vanskelig proces. Vælge vægkunst, tæpper og andet tilbehør til at forbedre stilen er vigtige for at skabe sammenhold og balance i hele dit hjem. Terra cotta gulve ligner sten, upoleret fliser, solbeskinnede jorden og mexicansk lertøj og har varme, jord-tone farver.

Instruktioner

•Paint dine vægge med en farve, der supplerer terra cotta gulve. For eksempel, hvis dine gulve er en varm orange, guld, rustik-ser rød eller brun skygge, skal du vælge en vægfarve, der fremhæver dette i neutral, såsom beige, tan, fløde eller andre varme farver.

•Purchase møbler med en vintage, land eller rustikke udseende. Undgå at træmøbler, med sirlige udskæringer eller mange detaljer i træ. Ved hjælp af lys træ toner, som eg eller fyrretræ, forbedrer jordfarver og forhindrer, at lokalet ser mørke eller deprimerende.

•Sæt tæpper rundt i lokalet, at udnytte varme, jordfarver eller som har en sydvestlige flair. Tæpper, der har blomstret, geometrisk eller abstrakt stænk af farve vil forbedre rummet.

Hæng vægkunst, der flyder med tema på dit værelse. For eksempel, hvis du beslutter dig på en sydvestlige tema, hænge vægudsmykning af heste, bjerge, folk gør keramik eller andre scener, der indeholder farverne i rummet.

•Display interessant potteplanter i hjørnerne af dit værelse. Usædvanlige kaktus, en slange plante eller et flettet ficus træ skal du tilføje en hyggelig, friluftsmenneske Se til området.

•Sæt skåle i keramik eller primitive udseende skulpturer på reoler, kaffe eller spisebordet til at tilføje en sydvestlige stemning.

Tips & advarsler

  • Vælge polstrede stof, der tilføjer en sydvestlige flair til dit værelse. Scener, der skildrer en ørken solnedgang, heste, cowboys eller mountain scener tilføje til det rustikke eller land udseendet af dit hjem. Plaider eller striber i varme, jord-tone farver også supplere denne form for gulvbelægning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com