Sådan Decorate med traditionelle møbler i et lille rum

July 24

Små space udsmykning er ikke meget mere udfordrende end udsmykning et stort rum. Målet er det samme--du vil have dine møbler skal arrangeres smukt og funktionelt. Traditionelle møbler er klassisk og vil give et lille værelse en grander, mere formelle udseende. Succes vil afhænge af dine møbler valg, samt din plantegning og arrangement. Omhyggelig planlægning kan hjælpe dig med at dekorere med traditionelle møbler at skabe sådan et smukt, indbydende rum at du glemmer du nogensinde bekymret for dit space, bliver for lille.

Instruktioner

•Decide på stil med traditionelle møbler du ønsker. Holde sig væk fra stilarter, der er særlig stor og omfangsrig, såsom Louis XIV, eller imperium. Undersøge dronning Anne, amerikansk traditionelle eller Louis XV for moderat til mindre skala stykker.

•Vælg møbler, der er mindre i omfang til at matche dit værelse størrelse, i stedet for alt for store stykker. Til opbevaring, kigge efter stykker, der får mest ud af rummets højde. I stedet for en bred konsol eller kommode, der vil optage mere gulvplads, overveje et stort garderobeskab eller en 6-fods boghylde.

•Measure dit værelse med en tape måle. Gør et diagram på dit værelse på millimeterpapir, der viser bredden og længde til at skalere, med 1 kvadrattomme svarer til 1 firkantet fod.

•Measure dine møbler. Endnu et stykke millimeterpapir, trække en repræsentation af dem til at skalere, igen med 1 kvadrattomme svarer til 1 firkantet fod. Du behøver ikke at tegne detaljer af møblerne. Bruge simple rektangler, firkanter og ovaler repræsenterer dem, som hvis du var kigger på dem fra oven. Skæres ud i stykker.

•Lay stykker på toppen af rummet diagram og arrangere dine møbler på papir. Dette vil hjælpe dig gøre en plantegning uden en masse tunge løft. Drage fordel af diagrammet og flytte papir møbler markører i et antal kombinationer. Noget du ikke havde tænkt på før kunne have løftet. Stræbe efter et layout, der er symmetrisk og afbalanceret, som er fælles i traditionel indretning. Arranger møbler til at tillade trafik til at flyde gennem rummet nemt.

•Kontrollér brugen af tomme rum. Et værelse med stykke efter møbel foret op mod væggene side-by-side ser mindre og mere trange end det virkelig er. Tillade nogle vægplads til at vise gennem.

•Flyt dine møbler ind i dit værelse og vælge dit tilbehør. Bruge små tæpper til anker siddepladser områder. Gøre brug af ordet lamper, så du vil have rigelig belysning uden at behøve tabeller for lamper.

Tips & advarsler

  • Holde sig til de grundlæggende nødvendige møbler til rummet. Du kan altid tilføje flere senere. For eksempel, hvis du dekorerer din stue, ville en sofa, en stol eller to, et sofabord, og måske en lagerenhed være de grundlæggende fornødenheder. Må ikke bekymre dig om sofa borde, bog hylder eller ekstra siddepladser indtil du se, hvordan din grundlæggende møbler passer.
  • Husk at i indretning, den oprindelige udsmykning er blot et udgangspunkt. Et værelse er altid et arbejde i gang, som vil udvikle sig med brug. Hvis ikke du er sikker på, om et stykke, eller om det er placering, leve med det i et stykke tid. Du kan altid flytte den senere.
  • Brug lyse farver på din væg til at gøre rummet synes større. Det vil også hjælpe med mørke træmøbler og farverige tekstiler at skille sig ud.
  • Hold tilbehør til et minimum, som små rum kan nemt ser rodet. En enkelt, store, statelige vase kan gøre mere af en erklæring end en samling af små bric-a-brac.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com