Sådan Decorate med TV borde

March 4

Sådan Decorate med TV borde

TV borde har eksisteret siden 1950 ' erne, giver mulighed for familier at spise foran fjernsynet og supplere counter og tabel pladsen i hele deres hjem billigt. Sammenklappelig, dekorative og alsidig, TV borde som tilbehør til dit hjem er en økonomisk måde at indrette et sommerhus eller ekstra værelse eller give vandrette flader til mange formål. Her er nogle ideer til hvordan man kan dekorere med tabellerne TV i dit hjem.

Instruktioner

•Gather vintage TV borde bakker og hænge på væggen i en gruppe. Antikke eller vintage TV borde har ofte dekorative bakker, der kan skabe en interessant knudepunkt på et køkken mur eller gangen. String wire fra bakken klip (de dele, der opretter forbindelse til bordben) og hænge på væggen, som du ville et billede. Gøre en stor gruppering af fem til seks skufferne for flere konsekvenser.

•Brug som sideborde omkring din sofa. TV borde er beregnet til at bruges lejlighedsvis, men nogle af dagens TV borde er lavet af kvalitets træ, der vil supplere din indretning. Placere et TV bord i hver ende af sofaen til at tjene som sideborde til lamper, drikkevarer og bøger. Accessorize toppen, som du ville enhver anden side tabel med elementer såsom fotografier og stearinlys.

•Kontrollér en plante fristed. Placere TV borde foran en solrig vindue og linje med violer, kaktus og andre stueplanter. Placer en lille skammel under TV borde til at oprette et andet lag for skygge-elskende planter. Bruge plast eller metal TV bakker, så vand fra planter ikke skade overfladen.

•Sæt TV bord bakke på et stof eller læder skammel til at tjene som en drink indehaveren. Vælg en TV-bordet med koordinerende farver for at matche din stue og osmanniske, derefter fjerne skuffen og bruge som en accent på toppen af osmanniske.

•Brug som en hylde og håndklæde rack i et badeværelse. Hænge et TV bord på en væg på ca 5-6 fod ved hjælp af bookshelf beslag. Bruge bakken TV som en hylde til at holde toiletartikler og bruge X, der er dannet af benene på bordet som en håndklædeholder.

•Dæk en uinteressant TV bord med en lejlighedsvis tabel-størrelse dug og tilbehør til at matche et værelse. Perfekt til små værelser, dressing op et TV bord er en billig måde at indrette en gæst soveværelse og fastsatte vækkeure, tabel lamper og drikkevarer nødvendige tabelområde.

Tips & advarsler

  • Spraymaling gamle utiltrækkende TV borde, herunder både bakken og benene, for at give det nyt liv. Føje en personlig tilpasning til dit TV bakke ved decoupaging et blomstermotiv ovenpå bakke til at matche en viktoriansk soveværelse.
  • Ikke betaler for meget for TV bakker hvis du planlægger at dække dem. Køb værftet salg og salg af ejendom for lejlighedskøb sæt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com