Sådan Decorate med tynde på loftet

October 1

Du kan bruge mange usædvanlige poster til at dekorere dit værelse. Nogle kan overveje sheers eksklusive dekorationer til windows, men de kan tilføje farve og tekstur til dine vægge og loft. Tynde tilbyder dæmpet farve mod vægge eller windows, giver lige nok camouflage til at skjule mangler, der kommer med alder og mindre forskydninger i foundation. Mulighed for blød, pillowy swags i loftet sheers at oprette en cloud effekt eller en smuk baldakin effekt.

Instruktioner

•Begin krydse din tynde i det ene hjørne på dit værelse. Korte hjørne af din første stejle til hjørnet af rummet. Fortsætte hæftning lutter til væggen, og giver dermed for swag drapere, som du går. Korte side af lutter til kanten af den vinkelrette væg. Mulighed for den samme drapere effekt, som du gjorde i bunden af stejle. Fortsætte hæftning på tværs af toppen af den stejle, balancering den overskydende draperinger for at matche overskydende i ren og skær bunden. Afslutte det indledende trin af hæftning drapere, svarer det til den parallelle side af drapere løber tværs over loft/væg tidspunkt bagside.

•Juster fylden af din swag i denne rene hvis du planlægger at oprette en cloud effekt. Flytte ud 2 til 3 fødder fra hjørnet og Hæft lutter til loftet, justering for fylde og draperinger. Vælge tilfældige steder i lutter at placere hæfteklammer i loftet, holde dine gardiner væske og glat med en cloud-lignende virkning.

•Gentag proces på den modsatte væg. Forsøge at skabe en lignende effekt med den anden lutter uden ens matchende korte og drapere mønster. Flytte rundt i lokalet til næste hjørne og gentage processen, udvide din lutter mod hjørnet på den modsatte væg og overlappende den første sheers, hvis du opfylder en eller begge som du flytter til midten af rummet. Gentag med det fjerde store kommer fra det sidste hjørne.

•Fyld i hullerne mellem sheers ved at placere nye tynde med en lignende proces. Giver mulighed for overlappende hvis det ønskes, eller trimme tynde, så hvert panel begynder, hvor den sidste ene slap. Hvis tynde skal være semi-permanente, klippe stof til at passe omkring hardware til loftsbelysning, loft fans og røgalarmer, eller arrangere din tynde, så du kan nå pærer og detektor batterier. Udvide tynde på inset lamper, hvis de stejle dekorationer er midlertidige. Undgå at placere tynde, hvor de kan påvirke turbineblade eller bevægelige objekter; holde tynde i mellemrummet mellem loftet og armaturet.

Tips & advarsler

  • Arbejde med en partner, der kan øjeæblet symmetri af din tynde og hjælpe dig med at styre yards af materiale.
  • Flytte stigen snarere end at forsøge at nå ud for langt til hæftning din tynde på plads.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com