Sådan Decorate med udendørs fest belysning

October 14

De er mange dekorative måder til at lette vejen for din part gæster fra internationale temaer til traditionelle offerfund stearinlys. Valg er op til dig, så bare Følg disse enkle forslag til attraktive udendørs fest belysning.

Instruktioner

•Fyld brandhæmmende frokost-størrelse papirposer halvvejs med sand, så de ikke blæse. Indersiden sætte et lille offerfund lys. Line gangbro op til dit hus med tændte poser til en glødende effekt.

•Polynesian tiki lamper i din front forstuen eller baghaven tilføje en tropisk atmosfære til enhver part. En stor arbejdsplads for ideer er http://www.buytikitorches.com
. De har et endeløst udvalg af fest temaer og den rigtige gas Tiki fakler til at gå med hver enkelt. De kan er bærbare og nemt blive leveret af en butik eller købt dig selv. Glasfiber væger tilføje en dejlig touch til Tiki lamper. Se, om dit valg af butikken tilbyder dem.

•Italian strenge af udendørs globe lys tilføje en dejlig touch til området baggård. Disse tilføje en romantisk eller sofistikeret touch til din aften soiree og er nemme at installere eller streng blandt dine træer eller porte. Specialer kan findes på hjemmesider, der også funktionen lanterner. Japansk hængende lanterner ud af træer for varierende højder ser awesome i det forreste eller baggård. Tjek http://asianideas.com/lanterns2.html
for bestilling online et stort sortiment af design.

•Flere kandelabre ned udendørs trapper føjer en elegant effekt til din front gangbro, som gør ekstra store stearinlys i ekstra stor vase. Fyld vase jævnt med sand til at forhindre deponering af stearinlys selv i den mindste vind.

•Twinkle streng lys på træer i det forreste eller baggård tilføjer en festlig look til enhver havefest. Det giver det en sydlige New Orleans effekt. Great for ferie for!

Tips & advarsler

  • fest, udendørs belysning

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com