Sådan Decorate med uindrammede spejle

December 6

Sådan Decorate med uindrammede spejle

Spejle er en vidunderlig udsmykning værktøj, fordi de tilføjer lys til ethvert rum og åbne op for små rum eller områder. Urammet spejle er mere alsidige, fordi de kan bruges på flere måder end formelle indrammede spejle. Det er nemmere at passe en urammet spejl ind i ethvert rum, når du ikke er begrænset af frame design eller farve.

Instruktioner

Sådan Decorate med uindrammede spejle

•Opret en flisebelagt effekt. Hænge flere kvadrat, urammet spejle tæt sammen i stedet for at placere et indrammet spejl på væggen, så de rørende. Dække hele væggen for dramatisk effekt, eller bare en del af væggen i stedet for et stort spejl. For en helt moderne look, hænge dem ujævnt, som vist på billedet ovenfor.

•Kontrollér kunstnerkvarteret illusioner. Hænge flere små, runde urammet spejle på væggen i en tilfældig design, så det ligner bobler cascading ned din familie værelse væg. I et soveværelse, placere de samme spejle vandret i træk for at give virkningen af koøjer i et skib. Dette fungerer særligt godt for søfartstema børneværelset.

•Opret en abstrakt effekt ved at hænge en tom ramme i nærheden af, men ikke omkring, dit spejl. Hænge det direkte ved siden af spejlet, eller diagonalt til et mere moderne look.

•Brug uindrammede spejle i badeværelset. Badeværelser kan være små og store, stærkt indrammet spejle kan overvælde dem. Brug i stedet to urammet, ovale spejle ovenfor to dræn for en lysere, mere moderne føler. Knytte bånd på bagsiden af dem og binde båndet i en bue over hvert spejl, at give den illusion, at spejlene hængende fra bånd.

•Unframed spejle ser godt bag hylderne i en reol eller andre fritstående reol. Løft hylder fra deres pløkker eller sidestøtter, så tillægger bagsiden af enheden med byggeri selvklæbende spejlet og erstatte hylderne.

Hæng uindrammede spejle i en baby værelse, lav på væg eller dør. Med ingen ramme at beholde barnet ikke lirke det ud af væggen, og babyer elsker at se sig selv i spejle.

Tips & advarsler

  • Modstå trangen til at hænge et spejl nær et fjernsyn, som billeder i spejlet vil konkurrere med, hvad der er på TV.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com