Sådan Decorate med Vintage soveværelse forfængelighed

October 19

Sådan Decorate med Vintage soveværelse forfængelighed

Vintage soveværelse forfængelighed skabe en oase for afslappet primping. Finde en du kan kærlighed være inspiration til at indrette din hele soveværelse. Afhængigt af dit budget og den tid, du ønsker at bruge, kunne du gå en periode rute, opspore andre vintage elementer eller blot genopfriske værelse med et par tilbehør og en frakke af maling. Men du beslutter at dekorere med din vintage forfængelighed, kan du begynde at føle sig som en gammel tid filmstjerne sidder på den søde lille skammel står over for et spejl, der er blidt buet for at ramme dit ansigt.

Instruktioner

•Kontrollér din vintage soveværelse forfængelighed inspiration til istandsættelse i soveværelset. Forskning din brik for at se hvad andre møbler i soveværelset i sin tid måske har indeholdt. Opspore en matchende kommode og seng, online eller i antikke butikker for en historisk korrekte føler. Eller mix og match eclectically med stykker fra andre epoker. Placere en hvid 1920s forfængelighed hvis malingen er nu charmerende tilhugget nær et rustent smedejern sengeramme fra 1940. Afbalancere romance med en ren-foret moderne skrivebord af blond træ og matchende hylder. Overveje at kombinere nye stykker med din vintage forfængelighed. Erstatte et ødelagt spejl med en ny, urammet cirkulære spejl hængende på væggen. Find en ny seng med en usynlig ramme til at tillade en demonstrative 1970s stykke at skinne uden konkurrence.

•Paint vægge og gulve til at bringe bedste frem i din vintage forfængelighed. Fjerne tapet, der camouflerer forfængelighed og erstatte det med maling i en kontrasterende farve. Prøv okker eller hibiscus blå maling til at modregne cremefarvede forfængelighed. Trække farve kombination ideer fra magasiner. Test farver der appellerer til dig naturligt ved at male flere skår på væggen i nærheden af din forfængelighed og evaluere deres effekt på forskellige tidspunkter af dagen, i naturlig og kunstig belysning. Give træt trægulve en frakke af lyse hvid maling til at reflektere lys og modregne mørkere møbler. Være fed med farvevalg, hvis du går med en eksotisk tema. Gøre røde vægge og gulve skamløs partnere med et kunstfærdigt forgyldte lakeret grønne forfængelighed. Gå hele vejen med designvalg, når du har foretaget dem, og husk, at du altid kan genfremstille.

•Accessorize dit soveværelse at maksimere virkningen af vintage forfængelighed. Søgning efter prints og sengetøj fra æra. Tror 1967 soveværelse sæt, psykedelisk ark og en Barbarella plakat. Matche en 1940s forfængelighed med en rund, beaded grøn fløjl pude til stol, sprød creme ark og satin tæpper i flere nuancer af grønt til sengen og florlet sølv-hvide gardiner og du har fået gamle Hollywood glamour. En kantet 1980s bordlampe tilføjer intriger til en eclectically blandet vintage soveværelse. Shop for funktionelle tilbehør såsom ure, smykker kasser og selv tøfler og klæder i antikke markeder yderligere tilpasse din design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com