Sådan Decorate Metal støtte bjælker i loftet

July 29

Sådan Decorate Metal støtte bjælker i loftet

Metal støtte bjælker give et værelse en instant industriel lager vibe. Mens nogle sætter pris på denne moderne stil, se andre metal bjælker som en ubehagelig eyesore. Desværre, fjernelse er ikke en mulighed, men du kan dekorere dem for at ændre og opdatere udseendet af rummet. Blend de dekorative dekorationer til mesh med den øvrige indretning i rummet til at binde alt sammen.

Instruktioner

•Paint metal støtte bjælker. Vælg en farve, der smelter sammen med det omgivende loft at gøre dem mindre synlige. Anvende en frakke af primer metal nærlys og lad tørre før dækker med blank maling. Tilføje dekorative mønstre til den færdige maling job med høj-gloss akryl eller forlade plain.

•Sno et dekorativt objekt omkring metal støtte stråle hvis strækker sig fra loftet nok til at gøre dette muligt. Nogle slags støtte bjælker har også huller i dem, gør vævning materialer ind og ud muligt. Dække stråle i en farverig, mønstrede stykke stof, monokrom stof eller en faux vinstok for et strejf af natur.

•Dæk metal støtte bjælker med fliser til at fjerne den metallisk udseende. Påfør et lag af mørtel til metal bjælken og tryk alle slags flise på plads. Bruge glas fliser til et moderne, farverige udseende eller neutral farvet keramiske fliser til et mere traditionelt udseende. Danne en mosaik billede eller mønster for kunstneriske appel.

•Brug crafting teknikken med decoupage metal loft støtte stråle en collage-lignende udseende. Skåret ud nok stykker papir eller billeder til at dække et område af metal støtte stråle. Lim objekter metal nærlys med decoupage lim. Lad det tørre natten over før der dækker papir i et lag af klare, blank fugemasse til beskyttelse.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når stående på en stige til at få adgang til loft stråle. Have en assistent, hånd du varer efter behov.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com