Sådan Decorate Metal tegn for en Rec værelse

December 10

Rec-værelse er et værelse i dit hjem, hvor du kan vise finurlige og casual dekorationer. Hjemmelavet mobiler, kunstnerkvarteret puder og andre eklektisk indretning elementer kan alle finde et hjem i en rec værelse. En måde at tilføje lune på værelset rec er at dekorere kobberfolie skilte med hamret breve til at oprette brugerdefinerede metal tegn dekorationer. Du kan tilpasse meddelelser for din familie og dine gæster med enkle metal tegn fra kobberfolie.

Instruktioner

•Indstil en arbejde Station med en trætromme, toppet med en 2-tommer stak af avisen eller noget lignende. Træets overflade giver et solidt grundlag for slående den kobberfolie. Aviserne giver en polstring for at tillade folie til at give og led, når de rammes.

•Drej ud en del af kobberfolie, der er 4 inches længere og 4 inches bredere end den ønskede størrelse af din rec værelse tegn, fordi den samlede størrelse af arket kobberfolie vil skrumpe som du ramte den. Skær del af folie fra rullen med metal sakse.

•Sæt kobberfolie på toppen af avisen. Fastgør de to øverste hjørner af folie til træ-blok med efterbehandling negle. Neglene bliver Bered kobber uden at begrænse det som du hammer design.

•Trace omridset af bogstaverne stavning den ønskede besked for dit tegn på bagsiden af den kobberfolie. En markør disposition vil være lettere at see og fungerer godt, hvis du planlægger at vise den modsatte side af skiltet på værelset rec. Den modsatte ene du ramte side vil være i høj relief. Hvis du foretrækker en præget hamret kobber design, skal du bruge en stylus for at skitsere bogstaverne snarere end en markør. En stylus efterlader ingen blæk mærke, men vil skabe en fordybning i folien.

•Tryk kobberfolie inde den vektoriserede breve med halvkugleformet side af bolden peen hammer. Udfyld breve helt med strejker fra hammer.

•Tag kobberfolie fra trætromme når du er færdig med hamren meddelelsen. Trim kanterne af tegnet. Wrap de skarpe kanter af metal med kobber tape. Du kan finde kobber tape i afsnittet Glasmosaik i din lokale håndværk butik.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com