Sådan Decorate min væg med magasin udskæringer

January 25

Sådan Decorate min væg med magasin udskæringer

Udsmykning et soveværelse væg med billeder skåret ud af et magasin er noget, som de fleste teenagere har gjort på et tidspunkt. Dog er der en forskel mellem bare klappe nogle billeder op på væggen og virkelig udsmykning i denne mode. Collage er en kunstart, som kunstnere bruger med stor effekt, og hvis du tager lidt tid og omhu, når dekorere dine vægge, du kan gøre denne tid-testet dekoration metode, kunstnerisk, interessant og attraktiv.

Instruktioner

•Spar hvert magasin du får dine hænder. Flere typer af blade, du har, jo flere muligheder har du når at finde gode billeder at sætte på væggene.

•Klippe ud billeder der inspirerer dig, at du synes er smuk eller som har noget i dem, at du kan lide, såsom en farve, billede eller besked. Må ikke bekymre dig om at have et hjem for hvert billede - bare skåret ud så mange som du kan, for at give dig noget at arbejde med.

•Arrange billeder på gulvet på en måde, at du kan lide dem før du begynder at sætte dem på væggen. På denne måde kan du flytte ting omkring frit uden at anbringe og fjerne ting fra væggen, når du ændrer dit sind om, hvor et stykke bør gå.

•Sæt udskæringer til væggen med Sticky Tack eller en række tape anbefales til vægge. Test din lim på en lille, out-of-sight sektion af muren, før du gør hele arbejdet for at sikre at det ikke forlade fedtet hinde eller skrælle maling. Alternativt kan du hænge op en cork bestyrelse til at arbejde som en slags billedramme og bare tack dine billeder at undgå at beskadige din væg.

•Spar nye billeder, når du får nye blade og skifte ud forhenværende ones eller tilføje til væggen regelmæssigt. På den måde, du har et kunstværk, der altid ændrer så du aldrig få kede af det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com