Sådan Decorate opholdsstue spisestue

February 27

Sådan Decorate opholdsstue spisestue

En spise stue combo kan enten være en drøm kommer sand eller et mareridt. Dette tilføjer stor flow til ethvert hjem. Det gør selv rummet synes større, fordi du ikke har en masse mure bryde op i rummet. Men når du første gang gennem et hjem, der har en spisestue stue du måske ikke selv føler der er en spisestue.

Instruktioner

•Skift værelser så de giver mening. Spisestuen er traditionelt tættest på køkkenet. I nogle huse, er det iscenesatte forskelligt så at du dybest set gå ind i spisestuen via posten måde. Bare fordi de tidligere ejere havde det betyder sæt op på denne måde, at du skal. Tænk på hvor det vil være lettest at tjene dine gæster.

•Divide rum op. Gøre det synes som to separate værelser uden større byggerier. Holde rum lys & luftige. Prøv at bruge gulvet til loftet åben bogreoler. Disse vil bringe i en moderne element & opbevaring. Bare husk, at du vil kunne se disse elementer fra begge sider, så accessorize i overensstemmelse hermed. Bringe i farverige vaser, der passer til begge værelser. Adskille en eller begge af rum med et stort område tæppe. Denne måde vil vide hvor etværelses slutter & anden, begynder.

•Kontrollér værelserne relaterer til hinanden. En spise stue combo er temmelig åben og kan føre til en mangel på kontinuitet. Det kan være svært at dekorere to værelser, der er tæt på hinanden uden at gøre dem matchy matchy. Brug de samme finish på din spisestue & stue møbler. Hvis du er shopping for begge på samme tid, overveje at holde sig til den samme designer eller indsamling til din spise stue.

•Brug den samme Gulvbelægning i begge værelser for en bedre fornemmelse af flow. Du kan have en lysekrone over dit spisebord, bare sørg for at det matcher de andre lamper i rummet.

•Pick grundlæggende maling farve til din spise stue og vælge flere maling farver på samme chip. Få en mere dramatisk look ved at gå et par nuancer mørkere på langt væggen straks trække folk i rummet uden at være for overvældende.

Tips & advarsler

  • Look for bærbare møbler eller stykker med dobbelte funktionalitet. Bruge to af din spisestue stole som spisestole i din stue. Denne måde du spare plads i spisestuen & har flere siddepladser i stuen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com