Sådan Decorate Over døren

April 10

Sådan Decorate Over døren

Dekorere dit hjem for at afspejle din personlige smag og stil er en behagelig opgave. Men selv når du har fuldført alle rum, det er ikke ualmindeligt at finde små områder, der synes glemt eller har behov for lidt noget særligt. Et sådant område er det tomme rum over en dør eller døråbning, der kan efterlade dig snuble. Selvfølgelig, du kan altid hænge den forventede swag af blomster, men mindre almindelige indstillinger gør det mere en refleksion af dig.

Instruktioner

•Tilføj en hylde over døren. Vise dekorative elementer såsom flasker, stearinlys eller figurer på hylden. Sørg for at vælge en robust hylde design, der er fastgjort til væggen med L-vinkel beslag, så at intet kommer brasende ned som en person går gennem døren.

Hæng billederne ovenfor en døråbning. Vælg billeder, der er vigtige for dig, da opløftende deres holdning kommunikerer betydning. Fortsætte billeder ned sider af døren, hvis du har lyst, så seernes øjne vil bevæge sig opad fra synet niveau.

•Sæt dekorative støbning eller beslag til væggen over døren. Disse stykker er ganske billigt på hjem forbedring og isenkræmmere. Denne touch vil gøre selv en standard, almindelig dør synes højere og mere regal.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com