Sådan Decorate over toilettet

September 19

Sådan Decorate over toilettet

Drage fordel af alle tilgængelige område i dit badeværelse når udsmykning, som pladsen over toilettet. Pladsen over toilettet er et stort, tomt lærred, der kan arbejde til dekoration eller til hus funktionelle elementer sammen med dekorative elementer. Tilføj tekstur, dybde, farve eller billeder, der supplerer dit badeværelse indretning. For eksempel, vil et lille billede gå tabt i et stort badeværelse, ligesom en omfangsrig, overdimensionerede kabinet med dværg et lille badeværelse.

Instruktioner

•Paint en grænse til at ligne en ramme omkring pladsen over toilettet. Fyld i midten med en anden farve maling eller tapet at efterligne kunst eller et vindue. Dette tilføjer et stænk af karakter uden at begå hele rummet farve. Hvis du vælger for at hænge hylder eller et kabinet, male baggrunden en kontrasterende farve for den samme virkning.

•Installer et kabinet, åbne hylder eller flydende hylder vise små emner eller til at gemme ting. Kabinetter skabe ekstra lagerplads for toiletpapir, vaskeklude eller toiletartikler, mens åbne hylder kan man vise dekorative elementer.

•Arrange et par dekorative tilbehør, såsom stearinlys, skåle potpourri, kurve, blomster arrangementer, planter og dekorative sæber, på åbne hylder eller på toppen af et skab.

Hæng et dekorativt spejl, illustrationer eller sconces på væggen bag toilettet. Vælg billeder, der supplerer farver og tema i badeværelset. For eksempel, arbejde muslingeskaller eller strand billeder for en ocean-tema badeværelse, mens billeder af gummi ænder arbejde for et barns badeværelse.

Tips & advarsler

  • Ikke viser eller hænge noget, der kan falde på nogen uventet. Hvis du har små børn, der kan lide at klatre, bruge enkle illustrationer eller billeder, de ikke kan trække ned.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com