Sådan Decorate Pink & sort badeværelse flise

September 10

Mange huse, bygget i 1940 og 50 'er har farvestrålende badeværelser med dristige kontraster af fliser, som pink og sort. Med nogle store tilbehør og en lille indsats, kan disse badeværelse være opdaterede og ganske stilfuld. Centrale er at slå lyserøde og spille op til neutral farve sort ved at tilføje hvide accenter på toilettet som helhed.

Instruktioner

•Hopefully, du har en pæn skakternet mønster af fliser på gulv eller vægge af dit retro badeværelse. Dette er en stor kulisse for ethvert look. Grave gennem værftets salg, og antikke butikker for store sorte og hvide stykker til accent dit badeværelse ser og skabe en stil alle dine egne.

Hæng sorte og hvide solid håndklæder i dit badeværelse. Placere de sorte håndklæder på bunden, og sætte de hvide håndklæder på toppen. Hvis du har lidt ekstra penge, få de hvide håndklæder, monogrammed med sorte bogstaver for en meget fed, men elegant look.

•Brug accent stykker i hele badeværelset for at slå den lyserøde farve. Brug sort lysestager med hvide stearinlys til at oprette stemningsbelysning mens badning.

•Hvis du er klar til en udfordring, finde en vintage krystallysekrone i loftet i stedet for belysning i badeværelset. Dette kan tage lidt tid, men vil virkelig gøre dit badeværelse har en gamle Hollywood glamour føler at det.

•Instead at sætte din toiletartikler på tælleren, find sorte og hvide kasser til at dekorere med, og placere toiletartikler inde i dem. Dette ikke kun reducerer rodet men er en fantastisk måde at dekorere og gemme alle på samme tid.

Tips & advarsler

  • Se gamle film for ideer til, hvordan Hollywood pryder deres sæt i 1940erner og 1950erne. Hvis nogen af disse film har været re redigerede i farven, kan de være mere nyttigt end sort og hvid.
  • Et tema kan være taget alt for langt. Husk, mindre er mere, især hvis dit badeværelse allerede føles overvældende med farve. Lean mere mod de neutrale at slå højt farver, hvis det er nødvendigt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com