Sådan Decorate rejst sæder foran Vinduer

May 28

Hævet siddepladser er generelt forbundet med vinduer ud til bugten. Bænk-type siddepladser vil er indbygget i vinduet nook og indslag polstrede sæder eller vise en træ finish. Bænken kan har et låg, der løfter for skjulte storage eller reoler under sædet for bøger. Sørg for siddepladser et brændpunkt i rummet med attraktive udsmykning idéer. Bruge sæder for en læsning haven eller ekstra siddepladser til venner og familie.

Instruktioner

•Vælg en pude størrelse for siddepladser. Vælg en lang pude eller bruge to eller tre mindre puder. Koordiner farver med vindue behandlinger.

•Display et sortiment af kaste pude størrelser. Brug en stor pude som en rygstøtte under læsning. Mindre puder arbejde godt at prop op dine fødder eller placere under dine knæ. Placer en lang styrke pude i vindueskarmen til at blokere kold luft fra siver ind i huset i de koldere måneder. Styrke vises dekorative men vil tjene et dobbelt formål.

•Drape et varmt kaste i den ene ende af siddepladser til en hyggelig lun på kølige dage.

Hæng en sconce på væggen for at fremhæve siddepladser og give en læselampe. Bruge en tre-vejs pære til at kontrollere mængden af lys i området.

•Indstil en høj potteplante på gulvet nær slutningen af sædet. Det kan fungere som en skærm for beskyttelse af personlige oplysninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com