Sådan Decorate roser

October 25

Sådan Decorate roser

Roser tæller som et af hæfteklammer af blomster industrien med 110 millioner roser sælges under Valentines sæson alene. De repræsenterer også nogle af de mest elskede motiver i udsmykning stilarter som dansk land, og de kan være et dekorativt element, der er lige så vigtig som illustrationen på væggen eller en lampe i hjørnet. Hvis du ønsker for at dekorere nogle roser for dit hjem, har du mange muligheder at vælge fra. Disse omfatter ideer til dekoration af roser både i og uden for dit hjem.

Instruktioner

•Locate formet interessant vaser eller containere. Hvis du prøver at dekorere dine roser på en interessant måde, kigge efter vaser, der ikke kvalificerer sig som run-of-the-mill roser vaser. I stedet, kigge efter varer som en stor brandy snifter, en antik keramiske Roseville vase, udskårne græskar eller endda en videnskab bægerglas. Disse emner vil hjælpe dig med at dekorere roser i stedet for bare udsmykning med roser; de bliver en visuelt interessant del af displayet.

•Tag fordel af tørrede roser og rosenblade eller silke roser i dine skærme. For eksempel, hvis du laver en fald skærm af roser, prøve affyret hoveder ud af tørrede roser og udfylde et klart glas container med rose hoveder og klare kugler. Du kan også prøve at vise nogle orange, gule og røde silke roser med en tabel centerpiece fremstillet af fall frugter og stearinlys. Ved hjælp af disse blomster kan du dekorere roser året rundt.

•Tryk på nogle rosenblade i en bog og oprette tørret blomst prints for dine vægge. Roser som et dekorativt motiv finde yndest i mange udsmykning stilarter. Find en dekorative papir med tekstur eller print, der appellerer til dig og passer din udsmykning stil og lim de tørrede roser på den. Ramme rosen udskriver og medtage dem i din væg galleri som en del af en art eller foto display.

•Opret en forår eller sommer krans til din hoveddør ved at væve roser af forskellige farver i en krans af ivy vinstokke, pine grene eller andre blomster af sæsonen. Binde med dekorative bånd og hænge på din hoveddør.

•Greet part gæster med roser. Hvis du har en have med roser blomstrer, bruge nogle af dem til at skabe dekorative elementer til din uden for porten. Find kurve med lange håndtag eller binde lange bånd på kurve at gøre håndtag. Udfyld kurve med roser. Bruge båndet til at hænge ting som tekopper, dekorative træ folkekunst tegn eller frø pakker til kurvene. Krog kurve på hegnspæle foran huset; opfordrer gæsterne til at tage hjem de indrettede steg kurve som part favoriserer når hele er overstået.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com