Sådan Decorate sæde bord opbevaring

September 14

Sæde bord opbevaring kommer i assorterede bænk stilarter til at rumme en række forskellige formål, personlige præferencer og home decor. Opbevaring bænke til soveværelser, køkken, mudrooms, terrasse og haven områder er lavet af træ, læder, metal, plast eller en kombination af materialer. Sæde bord opbevaring kan være fritstående og bærbare eller indbygget og stationære, såsom en vinduesplads. Dekorative tilbehør Tilføj farve, funktion og komfort til en opbevaring bænk samtidig supplere den indretning.

Maling

Overveje at male en indbygget opbevaring bænk, såsom en vinduesplads, at give det en frisk, nyt look. Hvid maling forbedrer et land eller sommerhus indretning samt en sort-hvid moderne farvepalet. Neutral sort, brun eller beige maling supplerer traditionelle stil. Fed, lyse farver, limegrøn, lilla passion eller saftige orange, give energi til en vinduesplads i en teenagers værelse. Sørgeligt kanterne af en vinduesplads ved let gnide det med sandpapir giver en forvitret, rustikke udseende fundet i toscanske eller kahyt indretning.

Stof

Stof Sædehynder tilføje komfort, farve og tekstur til opbevaring bænke med hårde sæder, som træ eller metal. Skræddersyede, flytbare Sædehynder er skræddersyet til at passe indbygget vindue sæder, samt fritstående bænke. Vælg tekstiler til at supplere din indretning og rumme din livsstil. Microfiber stof er slidstærk og let at rengøre, hvilket gør dem velegnet til familier med kæledyr og børn. Placere en række pyntepuder i assorterede størrelser, figurer, mønstre og teksturer på toppen af din opbevaring bænk til at oprette en komfortable, hyggelige plads.

Hardware

Tilføjer dekorative hardware hen til skabe og skuffer giver en designer-kyndige flair til en opbevaring bænk. Knopper, trækker og håndtag kan let udskiftes for at afspejle nuværende home decor. Skinnende metal drejeknapper, håndtag og trækker er ideel til den moderne, moderne stil. Keramiske eller træ hardware afspejler sommerhus og land indretning. Hamret, smedejern knapper og håndtag i sort eller poleret bronze er egnet til rustik eller kabine design.

Valgfri elementer

Store vidjeproduktionen indkøbskurve giver attraktive opbevaring til en bænk med et åbent område nedenunder. Indsætte en opdelte skillevæg til en åben lagerplads holder varer pænt organiseret. Tilføje kroge over en opbevaring bænk i en Ammans er et praktisk sted at hænge jakker, trøjer, tasker, punge og jakker. Lægge en koordinerende scatter tæppe foran en forstuen bænk at deponere våde sko og støvler. Installere dekorative beadboard på væggen bag en opbevaring bænk at give et land eller sommerhus stemning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com