Sådan Decorate skrå lofter i værelser

August 16

Sådan Decorate skrå lofter i værelser

Strukturelle anomalier i et hjem er oftest en velsignelse. Disse henvise til ting som runde vinduer, super-højt til loftet og spiral trapper. Men disse afvigelser, fordi de er så utraditionel, kan undertiden udgøre en udsmykning challenge. For eksempel, kan et skrånende loft, der tilbyder tilføjet kontur og dimension til et værelse, virkelig teste din dekorative instinkter og strategier. Heldigvis kan du dekorere sådan et loft, så du fremhæve det særlige design, men så loftet ikke virke som en hindring for rummet.

Instruktioner

•Paint det skrånende loft, en skygge, supplerer farven af rummet, men der er en anden, lysere farve. For eksempel, hvis dine vægge er jæger grøn, male det skrånende loft en lys grøn eller lys lilla. En lysere farve giver en illusion af mere plads.

•Sæt en lav stykke af møbler på den lave ende af hældningen. Hvis det skrå loft er i soveværelset, kan en seng synes som en passende idé. Brugeren skal dog passe på ikke at ramme hovedet hver morgen på loftet. Lave reoler og lav credenzas er alle måder at fremhæve det interessante loft.

•Skru i wall kroge i en selv række langs den lave ende af hældningen. Hænge elektriske lanterner off hver krog. Dette skaber en behagelig glød og belyser de højere punkter i det skrånende loft.

Hæng en runde, indrammet spejl på en af væggene, der er på begge sider af det skrånede loft. De kurvede linjer af spejlet bryde op alle de skarpe geometriske vinkler i rummet og afspejler lyset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com