Sådan Decorate skrå vægge og tag af en Attic soveværelse

July 7

Sådan Decorate skrå vægge og tag af en Attic soveværelse

Et soveværelse, beliggende på toppen af et hjem kan være romantisk eller blot private. Omdanne en kvist til et nyttige rum, såsom et soveværelse, tilføjer plads og ofte værdi til huset. Udsmykning udfordringer, dog, er unikke for skrånende lofter kommer frem til et tag.

Instruktioner

•Paint hældningen på væggene i hvid, lyst eller lyse farver. Lysere farver gør et rum synes større, hvilket gør dem ideelle for skrånende vægge. Den ekspansive look hjælper skjule de skrumpende vægge. Hvis du vil lyse farver, overveje at male en mørkere nuance i bunden og en lysere nuance højere op. Dette hjælper med at afbøde den skrumpende udseende.

•Tilføj molding til toppen af loftet. Hvis loftet kommer til en defineret punkt, dække det med et stykke træ støbning beregnet til en væg hjørne. Dette flader området og mindsker forsvinder udseendet af loftet.

•Ret lys på loftet for at lysne området. Hænge væg belysning eller placere lamper, så lyset skinner opad på skrånende vægge og loft. Den lysere effekt mindsker udseendet af hældningen.

•Brug spejle eller spejlet flise på skråningen. Store spejle placeret direkte overfor hinanden eller en mur af spejlet flise gør rummet synes større og minimerer skrånende effekter.

Hæng kunst, plakater eller andre billeder på væggen under starten af indadgående hældningen. Det henleder opmærksomheden på den bredeste del af rummet og væk fra de indsnævring vægge.

Tips & advarsler

  • Maleri flad væggene i loftet soveværelset mørkere end de skrånende vægge distraherer fra skråningen og gør rummet synes længere eller dybere.
  • Ikke fylder væggene. For meget farve eller for mange billeder gøre rummet føler mindre.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com