Sådan Decorate skrå vægge

June 5

Udsmykning et værelse kan være både udfordrende og sjovt. Et rum kan være nemme at pynte, eller det kan medføre uventede forhindringer. Værelser med skrå vægge kan være skræmmende i første omgang. Tænk over maling valg, Tapetsering og møbler placering. Når du har regnet det ud, kan du let skabe den perfekte plads.

Instruktioner

•Kontrollér det monotone. En monoton er en enkelt skygge i samme farve. Et værelse med skrå vægge kan føle trange. For at undgå denne følelse, male hele rummet i samme farve. Lysere farver--som hvide, lyse pastelfarver og neutrale--arbejde godt, fordi de bidrage til at udvide en plads udad. Øjet føles som om rummet er samlet og hyggelige.

•Opret en baldakin. En baldakin er en mur, der dækker. Værelser med skrå vægge arbejde samt soveværelser. Placer en seng nedenunder en mur, der er skrå. Vedhæfte små negle eller væg bøjler i loftet på området. Drapere florlet ren og skær stof over negle eller væg bøjler. Stoffet skulle falde i kurver, men det bør ikke røre sengen fysisk. Dette vil bidrage til at skabe fornemmelsen af en hyggelig sovende niche.

•Brug tapet. Tapet er en glimrende måde at tilføje karakter og liv til ethvert rum. Værelserne, der har skrå vægge drage fordel af tapet, der er i overensstemmelse med karakteren af rummet. Bruge tapet med små gentagne mønstre for at undgå at blive overvældet af mønsteret. Tapetet skal matche farverne i rummet.

•Tilføj lys. Belysning er meget vigtig i alle rum. Et værelse med skrå vægge kan føle meget mørkt og trangt. En måde at overvinde denne fornemmelse er med ordentlig belysning. Sporet lys virker godt. Vedhæfte spor belysning til toppen af væggen. Dette kan tilføje lys til hjørner og gøre rummet føler større. Prøv midlertidigt lys som stearinlys, hvis du er på udkig efter en hyggelig stemning. Vælg stearinlys i farver, der komplimenterer rummets farvepalet. Placer dem på et sikkert sted. Toppen af et sidebord er ideel.

•Tilføj tekstur. En blank mur kan synes uinteressant. Teksturen kan invitere folk ud for væggen. Træ paneler kan anbringes på en skrå væg føje til følelsen af at være i en bjælkehytte. Vælg lys træsorter som fyr til at hjælpe med at holde den rum følelse luftige.

•Brug tekstiler. Tekstiler kan tilføje farve og mønster til et værelse. Skrå vægge tjene som et udstillingsvindue for en elskede stykke af blonder eller bare en smule af stof, der så interessant fra resterne bin. Lægger på væggen med små negle eller stumper af selvklæbende tape.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at alle rum er godt ventileret før maleri.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com