Sådan Decorate slog vægge

October 5

For dem, der har skråt eller slog lofter, kan det være svært at vide, hvordan man griber den udsmykning proces. I modsætning til flade lofter er højfrekvent lofter ofte ganske synlige, hvilket gør det vigtigt at tage nøje hensyn til indretning. Skrå lofter bør ses som et middel til efterforskning med indretning, dog, som du kan have en hel del sjov dekoration dem. Dette gælder især, hvis de højfrekvent område af et loft er stor nok til at tjene som et knudepunkt inden for en given plads.

Instruktioner

•Paint et vægmaleri. Hvis du har en sektion af højfrekvent loft, der er stor nok, kan du få en hel del kilometer ud af et vægmaleri. Afhængig af resten af rummets design, kan din vægmaleri variere fra en dekorativ scene til en mere abstrakt stykke kunst. Dette er en stor design touch for boliger, der har en moderne, moderne design.

Hæng spejle. Højfrekvent lofter er ideel til hængende spejle, da den ukonventionelle vinkel kombinerer med den reflekterende overflade til at skabe et meget attraktivt effekt. Når du vælger spejle, undgå dem, der kunne potentielt sammenstød med stil i rummet; moderne værelser, for eksempel, er ikke gode kandidater til antikke spejle. For ekstra effekt, bestræbe sig på at indarbejde en række spejle i det samme rum, hver med sin egen unikke designelementer. Passe i hængende spejle på skrå flader, at sikre, at de er fuldstændig sikre.

•Brug belysning. Mål når ved hjælp af belysning til at forøge udseendet af dit loft er at skabe en omfattende blanding af skygger. Projektører, vej-belysning og andre metoder til belysning kan alle blive brugt til dette formål, som kan stemningsbelysning med farvede pærer. Ved at oprette et sammensurium af belysning effekter, kan du dekorere din væg uden nogensinde at skulle holde et søm igennem den. Eksperimentere med forskellige belysning kombinationer, indtil du finder den effekt, som du leder efter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com