Sådan Decorate solarier for St. Patrick's Day

June 24

Sådan Decorate solarier for St. Patrick's Day

St. Patrick's Day er en fornøjelig dag for mange mennesker, selvom deres forfædre ikke var irsk. Ferien inspirerer selv gæv enkeltpersoner til at tilføje en smule af fortræd til deres dag i håb om at tage del i nogle lykke. Dekorere din virksomhed, såsom et Solcenter med leprechauns, Potter af guld og grønne farve, inviterer alle til at deltage i fejringen af fremvisningen af de traditionelle symboler af ferie.

Instruktioner

•Indstil en guld skål på tælleren garvning salon og fyld den med shamrock klistermærker. Begynde at vise det ca. en uge før ferien, således at kunderne kan bruge klistermærker til at gøre shamrock-formet tan linjer. De tre blade på kløver er ofte forbundet med Trinity--, faderen, Sønnen og Helligånden. At finde en sjælden firkløver siges at bringe held og lykke.

•Sæt et andet guld skål i venteområdet garvning salon. Invitere dine gæster til at spise af bladguld-indpakket chokolade mønter det indeholder. Mytiske leprechauns tjene deres guld ved at gøre sko for feer og er rumored for at gemme mønterne i potter af guld.

•Tie streamers af grønne helium balloner til gæsternes stole i receptionsområdet. Tape dem til hjørner af rummet for at tilføje grøn farve. Grøn er farven på shamrocks, håb, foråret og natur. Det er også karakteristisk for de smukke landskaber i den grønne ø - Irland. Iført grønne et sted på din krop forhindrer dig i at blive klemt på St. Patrick's Day. Denne tradition blev startet af børn og er nu på verdensplan i forbindelse med ferie.

•Sæt en grøn shamrock plante på en ende tabel eller modtagelsen counter. Anlægget tilføjer et strejf af grøn og en hyggelig stemning til garvning salon.

•Drape grøn crepe papir swags langs forsiden af receptionen og fastgør den med gennemsigtige tape. Den friske grønne farve vil inspirere dine kunder til at fejre ferien.

Tips & advarsler

  • Skær 8-tommer længder af grønne båndet med en saks. Binde hver længde i en bue og tillægger den en sikkerhedsnål. Sæt disse buer i en kurv til at give kunder, der har glemt at bære grønne.
  • Binde en grøn bånd sløjfe omkring spray flasker bruges til rengøring solarier i hvert værelse. Levere grønne rengøringsklude ved siden af flasker til yderligere henlede opmærksomheden på ferien.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com