Sådan Decorate sømmene på vægge

November 17

Væg sømme er lavet når vægpaneler er installeret som færdige væg overflader. Andre typer af væg sømme er hjørne samlinger mellem vægge og vægge og lofter. Ofte, kræver disse sømme ekstra opmærksomhed til at gøre leddene ser professionelt installeret og ren. Med vægpaneler er der en serie af overflader, der skal knyttes til panelet, før panelet er installeret. Til hjørner på vægge og lofter, kan trim anvendes senere.

Instruktioner

•Installer panelet trim moldings til panelet væg inden du installerer vægpanel på væggen. Der er fire grundlæggende typer af trim Gulvlister, der bruges til at afslutte den sømme og kanter: J-molding anvendes udenfor færdige kanter, T-molding bruges mellem vægpaneler, udvendige hjørne molding bruges på ydersiden hjørne leddene og inde hjørne molding bruges på inde hjørne leddene.

•Klippe støbning til den længde, du skal bruge en hobbykniv. Skræl tilbage den beskyttende plastik dækker på væg panel kanter. Glide støbning over kanten af panelet. Gering-cut din støbning hjørner hvor de tilslutte sig andre lister. Sætte din afstumpede cut støbning på panelet og overlapper i hjørnerne. Skære på diagonalen mod det udvendige hjørne. Skære igennem begge stykker af støbning og fjerne de ekstra udskårne stykker.

•Join to paneler sammen ved hjælp af en T-molding. Denne molding glider over to panelet sider. Generelt, alle disse lister slide på og kræver ikke lim eller klæbemiddel. (Nogle gange en dab af lim er nyttigt når et panel er der manøvrerede ind i position og møbellister er stødte i processen.)

•Tilføj molding, der mangler. Hvis du allerede har vægpaneler med grimme sømme og ingen trim møbellister blev anvendt under installationen, eftermontering din sømme. Bruge en roterende håndværktøjet til at afskære indersiden "T" af en T-molding. Kør håndværktøjet roterende langs den eksisterende søm og sand søm med værktøjet til bredden af T-molding plast benet. Dette er typisk omkring 1/16-inch bred. Anvende panelet eller konstruktion lim på bagsiden af støbning og tryk støbning, således at benet går mellem panelerne og T-påbegyndte-del omfatter sømmen og begge kanter af panelerne.

•Tilføj træ trim molding hvis ingen panel molding trims matche din vægpaneler. Vælg en flad og tynd støbning til at dække sømmene. Anvende en perle af byggeri lim på bagsiden af træ. Tryk på træet over søm centreret og straight. Nail finish negle gennem midten af træ hver 12 inches. Fordybning søm hovedet med et søm sæt og fylde hullerne med træ fyld. Let sand træ fyld efter 20 minutter og anvende maling, pletten eller andre finish, der matcher panelerne.

•Applicer reb-stil stof trim til sømme og hjørner til Skjul en ændring af maling farve eller andre akavet søm. Start i bunden af væggene og anvende en perle af hot lim til trim. Lim 4 til 6 inches og tryk på trim i sømmen eller hjørne. Dette skaber en sprød prikken over i'et og tilføjer detaljer rundt i lokalet. Reb trim kan købes til fods eller på bolte til underkurs.

Tips & advarsler

  • Hvis du har eksisterende paneler, vaske og tørre paneler før du anvender nye trim, som panelet overfladen skal være ren for bedste vedhæftning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com