Sådan Decorate soveværelse vægge med byggeri papir

October 14

Sådan Decorate soveværelse vægge med byggeri papir

Billig byggeri papir kommer i en bred vifte af farver. For folk, der bor i lejede huse og kan ikke male, eller dem, der bare ønsker en midlertidig ændring, byggeri papir fungerer godt som en vægdekoration. Gå så fed eller så simpelt, som du har lyst. Fordi byggeri papir er bredt tilgængelige og omkostningseffektive, lader det sig åben til eksperimenter.

Instruktioner

•Vælg byggeri papir, der ser attraktivt med din væg farver. Byggeri papir er en forholdsvis fine materiale til en væg, så det ikke er meningen at være permanent. Af denne grund er dette projekt en mulighed for at eksperimentere med dristige farver du ikke måske ellers bruger.

•Klippe figurer fra byggeri papir. Brug scrapbooking slag at gøre perfekte cirkler, stjerner og firkanter. For en mindre-perfekte look, hånd skære større kvadrater eller rektangler papir. Vælg en farve til en bold, monokromatisk look. En anden idé er at vælge flere farver, der arbejder godt sammen.

•Vælg en metode til fastgørelse byggeri papir til væggene. Dobbeltklæbende tape fungerer godt. En anden idé er at bruge lige ben, som ikke vil efterlade synlige huller i væggene. PIN eller tape papiret til væggene i et mønster, der appellerer til dig. Prøve, der dækker alle eller en del af en væg med store flerfarvede pladser i en farvemønster du nyde. Eller tape små stjerner til dit loft. Vær ikke bange for at tage ned og redo et mønster, der ikke fungerer den måde du ønsker det til.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com