Sådan Decorate soveværelser med gamle møbler

May 26

Sådan Decorate soveværelser med gamle møbler

Udsmykning et vintage stil soveværelse med gamle møbler er en dejlig måde at genbruge skattede familiens møbler stykker eller at tilbyde et nyt hjem til gamle hovedgærder og dressers kan du finde på din lokale thrift eller antikke butikker. Uoverensstemmelse mellem stykker oprette en eklektisk og komfortable soveværelse, og du kan binde dem sammen med tekstiler eller ved lakering separat møbler varer med de samme farver, pletter eller maling.

Instruktioner

•Lad dine Soveværelsesmøbler uoverensstemmende eller sand de gamle træ stykker og anvende en jakke af pletten eller primer for et ensartet udseende. Lad målstregen tørre, og derefter anvende en anden frakke af pletter eller maling. Slut de farvede møbler med en frakke af polyuretan for glans og holdbarhed. Hvis du lader møbler uoverensstemmende, polsk det gamle træ med citronolie til at hjælpe med at bringe tilbage sin glans.

•Arrange den største møbler stykker først i soveværelset. Seng og kommode eller garderobe er ankre og bør anbringes væk fra hinanden for at give rummet balance. Sideborde til sengen kan være billig runde borde beklædt med stof, hvis din gamle møbler sæt ikke omfatter dem. En opholdsstue med en polstret vinge stol eller gyngestol kan være en anden anker i rummet og bør placeres separat fra de andre store emner.

•Decorate med vintage tekstiler, hvis du kan finde dem, eller nyt materiale, der er designet med et nik til fortiden. En blød chenille sengetæppe parret med blomstret stof belægninger til tabellerne side og fine blonder gardinerne for vinduerne accent din gamle møbler smukt samtidig at skabe en hyggelig vintage soveværelse.

•Accent dine gulve med håndlavede flettede tæpper i forskellige former og størrelser. Antikke spejle og gamle familiebilleder i sepiatone eller sort og hvid supplere den gamle Soveværelsesmøbler. Skygge kasser fremvisning vintage smykker og nips eller pressede blomster indrammet i antik stil rammer vil også passe ind i den gamle stil i dit soveværelse.

Tips & advarsler

  • Finde gamle doilies og andre sengetøj på lokale Genbrugsbutikker bruge som dækker for misbrugte bordplader.
  • Rens dine gamle møbler skuffer og placere potpourri poser inde, hvis de bevarer en muggen lugt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com