Sådan Decorate stående spejle

September 4

Sådan Decorate stående spejle

Spejle tjene mange formål i boligindretning. De skabe illusionen af lys og rummelighed og kan også fremhæve en attraktiv egenskab i et værelse. En stående spejl er typisk en organ-længde spejlet og ligger som regel i et badeværelse eller soveværelse. Stående spejle ofte har trærammer og kan være oval eller rektangulær form. Dekorere din stående spejl for at give det et unikt look, der repræsenterer dine personlige interesser eller din særlige designstil.

Instruktioner

•Paint rammen for et stående spejl i en solid farve som antik guld, bronze eller sølv eller male et mønster på din ramme som land firkanter. Hvis du er kunstnerisk tilbøjelige, male frihånd design på dit spejl ramme, der stemmer overens med din overordnede designstil, det være sig traditionelle eller moderne. Alternativt kan du male designs, der afspejler din personlige interesse som blomster eller en ivy vinstokke, hvis du nyde havearbejde.

•Brug stencils at male motiver på dine spejl ramme. Få stencils og stencil maling på ethvert fartøj butik. Anvende stenciling omkring hele spejl ramme eller sporadisk. En anden mulighed er at stencil mønstre på toppen og bunden eller bare på siderne af spejlet ståstøttestativ.

•Sæt inspirerende ord eller ordsprog på dit spejl ramme. Køb brev stencils eller hele ord og citater i stencil form og anvende dem til din ramme. Hver gang du ser i spejlet, vil du opmuntre dig selv med ord som "tro", "drømme stort" eller "håb." Hvis du kæmper med lavt selvværd eller en negativ kropsbillede, bruge en sætning som "du er smuk."

•Paint en grænse eller design lige på at spejlet med glas maling. Få førende og glas maling i de farver du foretrækker på et håndværk butik. Tryk på den selvklæbende fører til spejlet. Udfyld rum med glas maling til en farvet glas look. Maling vil blive vist overskyet i første omgang, men vil blive klart, når tørre.

•Brug kontakt papir at gøre påklædningsdukke design, som du kan skræl og holde lige på til rammen eller spejlet sig selv. Du kan få kontakt papir i afdelingen eller isenkræmmere. Tegne et mønster på den kontakt papir og skære dine design med en saks. Skrælle opbakningen og anvende det til spejl eller ramme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com