Sådan Decorate store vægge eller lofter

December 25

Når du har et værelse med store vægge eller lofter, kan det synes som alt for meget plads til effektivt fylde. En stor væg eller loft giver mange af de samme udsmykning muligheder, som mindre vægge gør, men giver også nogle udsmykning muligheder, som mindre overflader ikke.

Instruktioner

•Paint på væggen eller loftet i en enkelt farve, ligesom du ville gøre en mindre væg. Hvis du har en stor væg i et rum og tre mindre vægge, på grund af en skrå loft, male mindre væggene en neutral ensartet farve og male den større væg en mere levende farve for at gøre væggen pop.

•Texturize på væggen eller loftet hvis du ønsker en ensfarvet væg med lidt mere karakter. Du kan bruge en bred vifte af emner for at texturize maling på en væg. At trække en kam, børste, stykke pap af rag over maling på en væg som malingen tørrer skaber sin egen særprægede tekstur til maling, så eksperimentere på en skjult hjørne af væggen, indtil du får det udseende, som du ønsker.

•Applicer skabeloner til eller male et vægmaleri på store væg eller loft. Brug større bogstaver skabeloner at skrive på væggen eller loftets maling job eller brug billede stencils til at oprette et tema design, såsom planeter eller safari dyr eller frugter og grøntsager på et køkken væg. Maling en jungle-tema eller ocean-tema vægmaleri på en stor væg eller loft at forvandle rummet til et kunstværk, hvis du har evnerne, eller hyre nogen til at gøre maleriet, hvis du ikke gør.

•Opret en bibliotek eller et sted for souvenirs, fotografier eller samleobjekter ved at installere gulv-til-loft reoler på en stor væg. Da gulv-til-loft reoler opdele rummet i niveauer, kan denne teknik gør en akavet store væg ser mindre og mere behersket.

•Vælg multi-panel kunstværker, der bærer på tværs af en stor væg. Placer paneler side-by-side på væggens overflade med afstanden mellem dem for at hjælpe med at bryde op i rummet. Skiftevis, hænge en række indrammet plakater, fotografier eller separate malerier over væggens overflade til at oprette opdelingen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com