Sådan Decorate stuer med buede væg karnapper

January 5

Sådan Decorate stuer med buede væg karnapper

Karnapper beliggende på en buet væg skabe et brændpunkt i en stue. Karnapper består traditionelt af tre eller flere vinduer, med et stort center vindue og mindre vinduer ligger på begge sider. De flankerende vinduer oprette 30, 45 eller 90 graders vinkler til den buede væg. Formålet med karnapper er at åbne op for et mindre rum, udvide visningen. Dekorere en stue for at bringe opmærksomhed på karnapper.

Instruktioner

Arranger møbler

•Arrange stue møbler på en måde, der bringer opmærksomhed til den buede væg og karnapper. Tanken om en karnap er at skabe illusionen af en større værelse men samtidig give en stor visning af udendørs. Indarbejde dette ved at placere sofaer så den største couch ansigter karnap, giver sitters en udsigt over udendørs. Angive en loveseat støder op til sofaen og karnap, at skabe et "U" form med vinduet og to sofaer.

•Lay gulvet tæppe foran to Brikse for at definere opholdsområdet. Sæt sofabord i midten af sofa arrangement.

•Anbring en underholdning center mod væggen parallel til loveseat, medmindre denne mur er også buet. I så fald har en professionel mount tv eller installere en brugerdefineret hylde for at holde den.

•Opret en lille opholdsområde før vinduet, hvis stuen er stor nok. Sæt to små stole og et lille bord foran vinduet, skaber en afslappende oase med en stor udendørs visning.

Vindue behandlinger

•Installer to buede gardinstænger langs omkredsen af en buet væg. Afhængigt af kurven af væggen muligvis en professionel til at oprette brugerdefinerede gardinstænger.

Hæng rene gardiner på indersiden stang og tungere gardinerne på ydersiden stangen. Stejle gardinerne tillader lys at komme ind værelse, mens de tungere gardiner blokere det ud, hvis det er nødvendigt.

•Installer Roman eller roll-up nuancer i stedet løs gardiner, hvis det ønskes. Disse typer af vindue behandlinger passer ind i karnapper og holde området fra ser overfyldte. Vindue behandlinger, som er normalt lang paneler eller café-stil gardiner, er også lavet specielt til karnapper. Uanset hvilken type behandling beslutter du at bruge, skal du vælge vindue tekstiler, der supplerer de farver, der anvendes i resten af din udsmykning.

Væg udsmykning og tilbehør

•Decorate vægge med elementer, der i overensstemmelse med den buede form. Væg decals arbejde godt på buede vægge, fordi de er plastisk og har en klistret bagside. Mange decal virksomheder mulighed at tilpasse decals med et citat. Vælg et klistermærke med din yndlings citat og Placer det over vinduet, efter en kurve over muren.

•Anbring en rulle eller en anden type af dekorative, snoede decal på væggen, skitserer vinduerne, eller på en anden buet væg. Brug ikke alt for mange decals eller væggene kan ser rodet. Brug kun én eller to, og placere dem strategisk i rummet til at fungere som kunst.

•Indstil en dekorativ vase på bordet, hvis du har oprettet et lille opholdsområde, og holde det fyldt med frisk eller silke blomster.

•Indstil matchende dekorative elementer på begge sider af vinduet, såsom urner holde stueplanter. Traditionelle stilarter af indretning gør brug af symmetri, så vælg urner, der passer i størrelse og struktur.

Hæng dekorative tapeter på væggene. Gobelin kunst kan bruges på buede vægge, fordi stoffet vil svare.

Tips & advarsler

  • Uanset tilbehør, du kan bruge til at bringe opmærksomhed på vinduerne, gentage dem i resten af stuen. Hvis du bruger blomster, vælge blomster, der afspejler farverne i rummet. For gobelin kunst, dekorere med elementer, der supplerer farverne. For eksempel, hvis tapetet er hovedsagelig rød, indarbejde røde pyntepuder på sofaen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com