Sådan Decorate Teenage soveværelser

March 22

Sådan Decorate Teenage soveværelser

Teenagere vil deres værelser til at se en bestemt måde, og det kan synes som du ikke kan behage dem, uanset hvor smart og elegant indretning er. Dog er teenagere tilbøjelige til at være mere kreative og dristige som de finde deres vej i verden. At vide dette, kan du dekorere din teen soveværelse på en måde hun vil elske.

Instruktioner

Sådan Decorate Teenage soveværelser

•Vælg maling baseret på den teen yndlingsfarve. Teenagere vil deres værelser til reflektere hvem de er. Tale med din teenager til at afgøre, hvilke farver og stemninger afspejler hendes personlighed bedst.

•Opret en tema efter en aktivitet eller livsstil. Din teenager vil måske en plads, der viser hendes passion for rock, eller en, der viser en laid-back, bohemian charme. Temaer samle elementerne i et værelse og gøre dens dekorationer mere tiltalende. Lad din teenager beslutte hvilken slags indretning hun ønsker. Teens elsker at være i et rum, de har bidraget til at skabe.

•Tilføj møbler, der organiserer hendes plads. Teenagere har en masse ting--fra tøj til skolebøger til somme materialer. De skal være i stand til at stuve deres ejendele pænt og bekvemt. For eksempel tilføje et hængende organizer i skabet til at organisere din teenager sko eller en multipurpose brystet i slutningen af sengen for at lagre andre tilbehør.

•Opret dedikeret rum i rummet for din teenagers aktiviteter. Tilføje en træ bord og stol i det ene hjørne af rummet og betegne det som hendes plads til at lave lektier. Et andet hjørne kan have en kurv, der indeholder hendes sportsudstyr eller en underholdning hjørne hvor hun kan gemme TV og computerspil-konsoller.

•Accessorize. Teenagere vil et værelse, der ser hip, trendy og cool. Tilføje et hovedgærde, at din teenager malet, eller tilføje sengetøj med fed prints hun valgt. Hænge billeder og collager, bruger rammer indrettet efter rummets motiv. Tilføje et forhæng til sengen for at gøre det ligner en prinsesse værelse, eller placere en funky lampe på skrivebordet for at tilføje karakter og stil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com