Sådan Decorate teenagere soveværelser med ingen mærker

March 15

Sådan Decorate teenagere soveværelser med ingen mærker

En teenager værelse er hans slot, og at være i stand til at dekorere til hans smag er en del af hvad gør det så indbydende. Hvis du bor i en lejlighed eller lejebolig dog kan din lejekontrakt forbyde oprettelse af eventuelle huller eller skader på væggene, hvilket gør det vanskeligt for din teenager til at hænge alle hans Call of Duty eller Metallica plakater. Uanset om du er i et leje eller bare ønsker at undgå mærker og skader på dine vægge, er der måder at lade din teenager udtrykke sin stil uden huller eller skader får man til sidst reparation.

Instruktioner

•Kontroller din teenager til den nærmeste bed and bath lagre, og har hendes pluk ud en seng sæt der passer hendes stil og kan blive omdrejningspunktet for rummet. Som den største post i de fleste soveværelser er sengen den første ting ses.

•Strømforbrug i standby en åben reol mod væggen i stedet for at hænge hylder. Din teenager kan bruge det til at vise sin samling af karate trofæer eller arrangere hans video spil udvælgelse.

Hæng billeder og plakater med Velcro hængende strimler eller plakat putty. Disse hold din teenagers illustrationer på plads, men fjerne uden at beskadige væggene, når det er tid til at flytte eller indrette.

•String nyhed lys langs vinduesrammer til en quirky look teenagere nyde. Nyhed lys findes i så mange forskellige designs, din teenager er sikker på at finde noget hun vil kunne lide.

•Liven op i rummet med en farvestrålende tæppe. De fleste teenagere som dristige mønstre og skøre farveskemaer.

•Opret en vægmaleri på væg med tapet decoupage klistermærker, såsom Wallies. Disse gælder nemt med vand, men er helt aftagelige med ingen skader eller mærker venstre bag.

•Den room med lyst farvet eller nyhed lamper.

Tips & advarsler

  • Arbejde med din teenager til at dekorere hans eller hendes værelse. Ikke længere børn, men ikke helt voksne, de fleste teenagere har stærke meninger, når det kommer til deres stalde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com