Sådan Decorate toiletter i en Restaurant

May 13

Sådan Decorate toiletter i en Restaurant

Udsmykning et restaurant badeværelse kan virke udfordrende, men er faktisk en af de mere interessante projekter for en dekoratør. Badeværelse områder bliver glemt ofte og tendens til at gå udekoreret. Ved at bringe kreative designelementer fra spisestuen ind i badeværelset, kan du oprette et rum, der blander sig med den restaurant, snarere end at give kunder den følelse, at de forlod bygningen, når de trådte ind på toilettet.

Instruktioner

Udsmykning stilarter

•Decorate på toilettet i rene linjer for en italiensk stil restaurant. Indarbejde keramik, marmor eller travertin fliser fra Italien til at skabe et mere luksuriøst udseende. Sted potteplanter, såsom vinstokke, langs linjen loft at drapere ned væggene.

•Sæt mosaikfliser langs gulv og vægge på toilettet på en spansk restaurant. Dybe røde, brune og kobber toner er fremtrædende i spansk design. Rustikke træ trim og smedejern spejl indramning og statuer også skabe en indbydende Hacienda-stil badeværelse i restauranten. Undgå rustfrit stål og skinnende vandhaner, dørhåndtag og wastebaskets; Vælg Bruneret finish i stedet.

•Incorporate ren foret elementer i en moderne restaurant toilettet. Omfatte store sorte og hvide stykker for forfængelighed, toiletter og wastebaskets. Skinnende finish i sort, hvid og rustfrit stål er attraktive finish i et moderne toilet. Bruge dybt træ toner til accenter som håndklæde bakker, sæbe retter og statuer. Hold belysning lyse og stilfulde i rummet. Indarbejde dukker af lyse farver i rummet til attraktive accent stykker.

•Opret en asiatisk-inspirerede toilettet ved at indarbejde hvide, dybe røde og sorte. Installere mørk-farvede gulve og arbejde hen imod et lysere område, som du går op ad væggen. Indarbejde Feng Shui indretning gennem statuer og vægudsmykning. Bruge papir lanterner til lys i rummet. Indarbejde dybt træ strukturer for forfængelighed og undgå rustfrit stål elementer. Florals og koi fisk er også attraktive dekoration elementer i asiatisk design.

Generelle instruktioner

•Paint vægge med højglans maling. Undgå at tilføje en tekstureret finish, som hundredvis af mennesker kunne røre væggene hver dag. Tekstureret overflader er meget sværere at rent end vægge malet i højglans maling.

•Nail nogen fotografier eller grafik direkte til væggen. Nogle mennesker lever af reglen, "Hvis det er ulimet ned, vi kan tage det."

Hæng kunst strukturer ud af rækkevidde. Planter og statuer bør sættes højt langs væggen så folk ikke konstant rører dem. Vælg loft hjørner til at hænge små objekter på corner hylder. Drapere planter omkring loft linje rundt i lokalet.

•Sæt toiletartikler i aflåselige opbevaringsbokse. Gemme toiletpapir, håndklæder, sæbe og rengøringsmateriel i en låst metal eller træ kasse inde i badeværelset.

•Sæt skraldet kan tæt på exit døren. Gæster vil sætte pris på, at kunne åbne døren til frakørsel mens der dækker deres hånd med et stykke køkkenrulle.

•Undgå roder bordplader, som dette vil medføre folk til at flytte planter, statuer og billeder med våde hænder og potentielt skade objekterne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com