Sådan Decorate uoverensstemmende Soveværelsesmøbler

September 1

Uoverensstemmelse mellem Soveværelsesmøbler kan gøre et rum føler, at det ikke har en sammenhængende design. Endnu er nogle af de mest interessante værelser sammensat udelukkende af ukurante møbler. For at gøre dette udseende arbejde, skal det tilbehør, der er en del af din indretning arbejde i harmoni og samle centrale elementer.

Instruktioner

•Vælg et farveskema. Da dine møbler er forkerte, skal du bruge farve til at samle elementerne. Solid farver som rød og blå arbejde godt, fordi de kan findes i mange nuancer. Du kan arbejde inden for et farveskema uden at have alt være nøjagtige nuance eller tilsvarende mønster. For eksempel, arbejde blå og guld eller sølv godt sammen, som gør rød og brun og guld.

•Vælg dekorative elementer der passer i din farveskema. Hvis du planlægger at have en mønstrede Talsmanden, bør dette være det første valg---centerpiece i rummet da sengen er normalt det største stykke af møbler. Pyntepuder bør harmonisere med farverne i Talsmanden og være dækkende farver eller et tilsvarende mønster, som bør enhver stolehynder. Afghanske bør være en fast farve, og den abstrakte vægudsmykning bør supplere (men ikke match) Talsmanden og resten af rummet. Løbere eller doilies bør være let og i den lettere ende af farveskalaen.

•Sæt staffage i deres steder. Talsmanden går på sengen. Gardinerne gå over vinduet. Mindst én af de puder, der matcher Talsmanden bør gå i stolen. Afghanske kan hænge over foden af sengen eller bagsiden af stolen. Løbere skal gå på de flade overflader, og lamper og dekorationer kan gå oven i dem.

•Limit rod. Hvis du har en masse nips, vil det være svært at se det sammenhængende udseendet af rummet. Holde alle belysning, hvis du ønsker, men grænsen figurer og billeder. Du skal lade din nye kunstværk være centrale, når det kommer til væg kunst, og fjerne de fleste hvis ikke alle fotografier, medmindre de bidrager til at skabe sammenhæng---for eksempel af alle at være i en bestemt stil eller alle er sorte og hvide.

•Vælg tilbage for at tage et kig på dit nye værelse. Du kan åbne døren og gå i, så du kan få et godt overblik. Du vil se, at din uoverensstemmende Soveværelsesmøbler nu alt synes at hører sammen i en bevidst og smuk mode.

Tips & advarsler

  • Løbere er for meget for nogle mennesker. Hvis dit værelse føles sammenhængende uden dem, ikke brug dem. Bare holde overflader relativt klart.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com