Sådan Decorate vinduesglas

January 8

Sådan Decorate vinduesglas

Almindeligt klart glas kan blive omdannet til noget fra en midlertidig ferie display til en permanent kunstneriske armatur, tilføjes et vindue i et karakteristisk udseende. Der er en række metoder, som du kan bruge til at dekorere din vinduesglas. Base metoden anvendes på det udseende, du ønsker at opnå. Uanset hvordan du vælger, Sørg for at rengøre glasset grundigt før begyndelsen.

Instruktioner

•Tilføj et lag af dekorative vindue film på glasset som en måde at tilføje farve giver en privacy barriere. Vinduet film kommer i en bred vifte af mønstre, billeder og farvemuligheder. Måle del af vinduet, hvor filmen vil gå. Skær et stykke af filmen, der er mindst 1 tommer bredere og længere end dine målinger. Vedhæfte filmen til vinduet baseret på dit produkt specifikke instruktioner. Køre et hjælpeprogram kniv langs kanten af glasset, hvor det møder om rammen for at fjerne eventuelle overskydende film.

•Opret en permanent dekorativ billede på vinduesglas, der ikke lade lys igennem, ved hjælp af emalje maling. Bruge akryl maling til at lave en midlertidig design. Male et billede, der fylder hele vinduet eller tilføje en dekorativ ramme for at oprette Forskønnelse.

•Opret en farvet glas effekt på dit vindue. Brug farvede glas maling til en permanent dekoration eller oprette en midlertidig med Tøjvask stivelse og silkepapir. Sprøjte et lag af flydende Tøjvask stivelse på vinduet og stykker af rippede silkepapir til vinduet. Stivelsen holder det på plads. Bruge forskellige farver til at skabe en mosaik effekt.

•Applicer falsk sne til dit vindue i feriesæsonen til at oprette en matteret glas effekt. Fokusere på hjørnerne og bunden af vinduet til en mere realistisk effekt.

•Affix vindue klamrer sig til en hurtig og nem måde at dekorere vinduesglas. Anvende klamrer sig ved skrælning off deres underlag og trykke på glasset. Klamrer sig gøre gode dekorationer til ferie eller i et barns værelse.

Tips & advarsler

  • Undgå at gøre nogen af vinduet udsmykning projekter under midten del af dagen hvor solen er mest intens. I stedet vente indtil om aftenen eller natten.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com