Sådan deler et værelse med et skab

May 22

Sådan deler et værelse med et skab

Åben plan lever i boliger som studiolejligheder og byområder lofts gør maksimal brug af rum og lys, hvilket skaber en lys og luftig effekt. Men der er en række grunde til at tilføje værelse delelinjer i disse rum. I et studie lejlighed skaber en rumdeler privatlivets fred i den sovende område; i en by hems, en skillevæg tilføjer interesse og bryder op det store rum; i et hjem betyder en rumdeler separate områder som levende og spiseplads. I lejede ejendomme, tilføjer væsentlig dividers som indvendige vægge er ikke en mulighed, men der er masser af måder at bruge møbler som et skab til at oprette separate områder.

Instruktioner

•Indstil hvordan du ønsker at opdele den tilgængelige plads. Tage hensyn til placeringen af windows, som du ikke ønsker at blokere alle naturligt lys og oprette et mørkt hjørne.

•Anbring en enkelt skab flush mod væggen i mellem to senge i et delt soveværelse, såsom et værelse, at søskende deler. Dybden af skabet tilbyder både beboerne en lille mængde af privatlivets fred i sengen og skaber ekstra lagerplads.

•Opret en stor skillevæg i et stort rum såsom en lang spisestue og levende område ved hjælp af to toiletter placeret side-by-side. Alternativt, placere et skab på begge sider af rummet, skabe en walk-through område i mellem, samtidig med at den let og luftig atmosfære i åbent plan stue.

•Brug et skab til at tilbyde beskyttelse af personlige oplysninger i området sovende i en lille lejlighed. Position i skabet ved siden af sengen, forlader nok plads til at komme om morgenen uden stubbing din tå på skabet.

•Kombiner et skab med andre rum dividers som en åben hylde reol stikpasser eller en dekorativ skærm. Dette er en passende valgmulighed i større åbent rum såsom en urban loft, hvor en enkelt skab ikke vil gøre meget af en virkning.

•Anbring et skab på begge sider af rummet, og Kør en længde af gardin ledning fra toppen af et skab til den anden. Mål afstanden mellem de to toiletter og få den korrekte mængde af en ren og skær stof som gossamer eller tyl. Klip stoffet til gardin wire kører mellem de to toiletter til at oprette en komplet skillevæg på tværs af hele rummet. Dette er en egnet løsning til at adskille en sovende område eller opbevaring område fra beboelsesrum.

•Decorate på bagsiden af skabet med tapet til at skabe en attraktiv effekt på den side af rummet hvor bagsiden af skabet er udsat. Alternativt, hænge et stof panel på bagsiden af skabet, eller--hvis skabet er robust nok--montere et indrammet billede eller spejl for at forbedre, hvad kan være en attraktiv del af møblerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com