Sådan Deltag akryl plader

November 25

Sådan Deltag akryl plader

Akryl plastic, også kendt som Plexiglas, næsten allestedsnærværende i dagens konstruktion og fremstilling af verden. Bruges til alt fra beskyttende barrierer til siderne af akvarier, kan denne hårdføre og holdbart materiale helt sikkert tage en slå. Indvirkning resistent (og lavet den lige måde, endda brudsikkert) og vejer omkring halvt så meget som glas, acryl plast har gjort livet nemmere på mange måder. Vide, hvordan man korrekt slutte disse acrylplader kan sikre robusthed i dit næste byggeprojekt.

Instruktioner

•Line op acrylplader i dannelse du vil have dem. Holde dem sammen på plads ved hjælp af afdækningstape eller en klemme; Sørg for, at de er stramt sikret, således at du har den korrekte fælles.

•Squeeze akryl cement ind i leddet, langs hele længden af fælles. For en flad overflade, gælde for begge sider af fælles; for en horisontal fælles (som hjørne en boks), gælde kun på indersiden. Limen vil naturligvis sive ind i leddet til at danne et stramt bånd.

•Tillad lim til at tørre helt til den stærkeste bånd. Tørring kan tage mellem 24 og 48 timer, afhængig af din cement.

Tips & advarsler

  • Du kan finde akryl cement i hardware og hjem forbedring butikker.
  • For lim til at holde de akryl plader sammen, skal de passer sammen perfekt. Udføre alle måling, opskæring og formning af akryl plader, før du forsøger at slutte sig til dem.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com