Sådan Deltag kroneformen på en lige væg

May 27

Sådan Deltag kroneformen på en lige væg

Crown molding er en fantastisk måde at tilføje flair til din straight vægge. Crown molding er en stribe af plast eller træ fastgjort til væggen hvor det opfylder dit loft. Ved at tilføje en kroneformen opretter du en mere blid flow mellem loft og væg, det er æstetisk tiltalende. Installationen kræver håndværktøj, et par punkter du kan afhente på hardware butik, og assistent. Din assistent kan være ven eller familie medlem.

Instruktioner

•Brug stigen, måle længden af den mur, som du vil knytte kroneformen. Sørg for at placere målebåndet mod kanten, så du får en ægte foranstaltning af væg-længde. Nedskrive alle væg længder, så du ikke glemmer. Købe nok crown molding sektioner for at fylde at længden af væggen plus 10 procent til at tillade enhver fejl eller brud. Prøv at købe en farve, der matcher farven på din tapet, paneler eller maling, for at bevare følelsen af din indretning.

•Rengør off del af væggen hvor kroneformen vedhæftes. Bruge en køkkenrulle og nogle Windex; Du skal blot muren for at være fri for snavs og støv. Tørre ud af væggen med et håndklæde, og derefter sætte på din beskyttelsesbriller. Når arbejdet med elværktøj skal du bruge beskyttelsesbriller, især med søm kanoner. Nogen at hjælpe dig med installationen skal bære øjenbeskyttelse så godt.

•Klippe enderne af crown molding segmenter med en vinkel cut. Brug en miter box og en håndsav til at gøre kanterne vinkel på 45 grader. Højre ende vinkler frem mens venstre ende vinkler bagud så at segmenterne vil passe til hinanden. Efterlad nogle segmenter uncut på hjørner eller enderne af væggen. Skære segment enderne til at passe hvis du kommer til væggen vejkryds.

•Squeeze ud af epoxy-harpiks fra applikator, der ligner en kæmpe sprøjte med en stump spids. Kun anvende epoxy til bagsiden af crown molding. Tryk på crown molding op på toppen af muren og holde i et par sekunder for at gøre det muligt klæbende at obligation. Tryk på spidsen af sømpistol mod kroneformen trykkes sikkerhed fangst og derefter trykke på aftrækkeren for at negle molding til væggen. Sætte et søm i på hver ende på hvert segment, en tomme fra kanterne. Også placere et søm hver fod til segmenter længere end en fod.

•Gentag proces for alle de mure, som du lægger kroneformen. Har en assistent sidde inde benene på stigen, hvis vægge er usædvanlig høj. Hvis du har brugt for meget epoxy og det siver ud fra kanterne af crown molding, brug papirhåndklæder til at tvære det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com