Sådan Deltag kroneformen

May 21

Crown molding kan være en elegant og enkel måde at drastisk ændre udseendet af ethvert rum. Dette træ grænse giver kontrast og dybde til ethvert rum. Men hvis ikke er installeret korrekt støbning kan se billige og uindbydende. Det er derfor vigtigt at ordentligt deltage dit stykker af crown molding således at billedet er problemfri.

Instruktioner

•Vælg stykker af crown molding, som alle har den samme kant og vinkel. Dette trin kan blive overset af en person i en fart eller hvis du køber støbning på særskilte tidspunkter. Den eneste måde, uden en masse savning er til at deltage din møbellister først sørge for de er alle de samme på enderne.

•Applicer trælim i leddene, som forbinde kroneformen. Dette vil hjælpe med at sikre en tæt forsegling mellem brikkerne. Crown molding stykker vil have mandlige og kvindelige ender, der kan være gled sammen. En dab af træ lim vil størkne denne forbindelse under din proces.

•Caulk toppen og bunden af hvert stykke af crown molding når du placerer det langs væg og loft i rummet. En robust caulk vil ikke kun holde brikkerne på plads mens du arbejder, men også hjælpe med at holde kantlisten på plads i mange år.

•Anvend en sømpistol og små negle til at sætte den afsluttende rører på crown molding. Ved at placere et søm i hver ende af støbning, vil stykkerne være joinforbundne og meget vanskeligt at bringe fra hinanden. Hvis der ikke findes en sømpistol, vil omhyggeligt ved hjælp af en hammer og søm gøre.

•Sæt negle mindst 6 inches fra hinanden i leddene. Hvis du søm crown molding tættere end dette, kan støbning bryde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com