Sådan Deltag tag spær

December 29

Spær er brugt i alle typer af tag framing. Selv tag spær, den mest populære metode til indramning i dag bruge spær, selvom de kaldes top akkorder i spær. De understøtter belastningen på et tag, fra vægten af tagdækning til sne og is ophobninger og den kraft, der udøves af vinden slående taget. De er den traditionelle form for tagdækning, går tilbage til, når man først lagt et par logs på tværs af nogle vægge og dækkede dem med pensel.

Instruktioner

•Join spær øverst eller peak, til hinanden eller til et center højderyg board. Deltag spær enderne til væg caps, top bestyrelser på de udvendige vægge, som faktisk bærer vægten af taget. Den traditionelle metode til at deltage er indramning negle, 10d eller 12d, som er lange stål pigge hamret gennem et stykke træ til et andet.

•Installer spær på væggen af sømning indramning negle med en hammer gennem birdsmouth eller forsynet med punkt kærv, skåret i bunden af spær til at passe sikkert over cap bord. Drive to negle, en i hver side af birdsmouth. Sikre denne fælles med orkanen stropper, der er metal stik, der overlapper spær og væg cap og er naglet til begge stykker. Nogle bygningsreglementer kræver disse på alle tagene nu som en ekstra forholdsregel mod vinden belastninger.

•Tilslut spær på toppen med en højderyg bord eller med gussets. En højderyg bestyrelsen kører mellem par spær længden af taget, til at danne den faktiske peak. De vinklede toppe af spær er naglet til bestyrelsens ridge to søm i hvert spær. Gussets er en option på nogle tagene, hvis de ikke stole på en højderyg bord men bruge spær til at danne peak. Gussets kan være træ eller metal. De er trekanter formet til at forbinde de vinklede nedskæringer af spær, fra den meget top ned til under bunden af fælles spær. De er naglet på tværs af spærene til at slutte sig til dem sikkert.

•Tilføj ekstra styrke til spær leddene, med eller uden ridge boards, med cross eller krave bånd. Disse er spær brædder skåret med ender vinklet så den passer til vinklen på ydersiden af spær og fastgjort mellem to spær under peak. Du kan tilføje krave bånd på ydersiden ansigter af spær eller klip til at passe inde i trekanten spær; sidstnævnte er fastgjort med træ eller metal gussets på begge sider af båndene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com