Sådan Design Badeværelse Kampprogram

September 23

Sådan Design Badeværelse Kampprogram

Moderne badeværelser kalder for rene linier og støjfrit rum. Selv om et badeværelse passer en ældre hjem design og arkitektur, gælder disse regler. At have passende opbevaring i skabe eller skabe sikrer at badeværelse gulvplads virker bedre. Små badeværelser med meget lidt gulvplads ser mere elegant og rummelig hvis forsyninger og håndklæder er gemt uden for rummet. Planlægge en smuk overordnede design og oprette badeværelset for at funktionen sin grundlæggende inventar i deres bedste lys.

Instruktioner

•Review badekar-armatur kataloger til at vælge en vask, toiletstol, badekar og bruser, er tiltalende. Købe de bedste inventar dit budget tillader. Husk på, at veldesignede badeværelser tilføje gensalgsværdi til næsten ethvert hjem. Finde vellavet armaturer, der fungerer korrekt med husets arkitektur. Tænk også på hvordan inventar vil appellere til fremtidige købere af huset.

•Plan badeværelse omkring vasken eller forfængelighed plads. Måle vægplads og skitsere området håndvask som det vigtigste omdrejningspunkt. Brug en stor piedestal synke i en lille entre badeværelse, f.eks. Installere en oval spejlet over vasken. Male væggen en kontrasterende mørke farve til at gøre mere opmærksom på vask plads. Køb store spejle til at fremhæve en forfængelighed kabinet plads eller tilføje elegante lamper.

•Opret en tilgængelig brusebad plads. Designe en tabel eller et kabinet til at holde håndklæder uden for et klart hjørne brusebad, f.eks. Husk på, at bruseren skal fungere godt, når familiemedlemmer har travlt. Oprette brusedøren åbne nemt. Ikke bruge besværlige bruser gardiner og stænger, når en simpel pre-made bruser enhed fungerer bedre.

•Medtagelse en jetted karbad, hvis budget og rummet tillader. Et boblebad til moderne hjem er standard, da det ses som en lempelse værktøj i slutningen af dagen. Placer karret i en rummelig hjørne, hvis det er muligt, så planter eller stearinlys kan placeres rundt om den. Undgå at placere karret foran et vindue, medmindre vinduet udfyldes med glas klodser for privatlivets fred.

•Opret en separat lille skab rum til toiletstol, hvis det er muligt. Designe et større badeværelse på denne måde, så den vigtigste badeværelse plads kan være designet til at være så elegant som muligt. Installere et toilet bag halvdelen en mur, hvis gulvplads er begrænset. Husk på, at ingen toilet skal står over for indrejse badeværelsesdøren. Drej den sidelæns og placere den på den anden side af et badekar eller bruser enhed, hvis der ikke er noget alternativ.

Tips & advarsler

  • Brug spejlene til at give et lille badeværelse mere reflekteret lys. Male mindst tre vægge af en badeværelse hvid eller creme, hvis pladsen er meget begrænset.
  • Hvis farvet armaturer anvendes, arbejder de bedst med neutrale vægge. I de fleste tilfælde er hvid inventar det bedste valg. Føje en farve til et badeværelse gennem kunst eller håndklæder i stedet for inventar.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com