Sådan Design din egen Beach House Room & legetøj

August 3

Sådan Design din egen Beach House Room & legetøj

Værelset beach house er en afslappende oase inspireret af naturen og havet. Indarbejde uden elementer gennem naturlige træmøbler og male minder om farverne på havet. Opret en liste over dine favorit aspekter af kysten og indføre dem i din design plan. Med tilføjelsen af tema legetøj, vil dit værelse være en fornøjelse at slappe af i selv med små ved din side.

Instruktioner

•Vurdere dit space. Vælg hvilke møbler vil bo, hvad der vil gå, og hvad du skal finde. Re-formål møbler ved at bringe det til rummet fra et andet rum i huset. Trække en gammel rattan sofa fra verandaen. Stak gamle kufferter som et sidebord. Møbler i en beach retreat er lavet af naturligt træ eller vidjer, og er ofte farvet hvid eller lys blå.

•Vælg en vægfarve. Hvid er en mulighed hvis du fokusere indretning på den primære farver af røde, grønne og blå, der ofte tilskrives sejlads og nautisk indretning. Skiftevis, ocean blues eller sandede beiges er blød, spa-inspirerede naturlige toner.

•Purchase et tæppe til gulvet. En naturlig fiber tæppe, ligesom sisal, passer med en primær farvepaletten eller spa-inspirerede Palle. Et værelse uden et tæppe til at forankre møblet føles væske og forbigående. En strand sommerhus tilbagetog er lige modsat. Det er en hyggelig plads hvor du ønsker at sidde og krølle op med en god bog.

•Arrange møbler omkring et knudepunkt, som et vindue med udsigt over ydersiden, pejs eller en indrammet nautiske kort. Sofaer skal tabeller eller kufferter i nærheden til at hvile drinks. Overstuffed stole har brug for et sted at holde magasiner. I stedet for et sofabord, bruge en gård tabel skæres til knælende med to små stole gemt nedenunder som en farve station for børn. Gemme farveblyanter i gammel strand spande.

Hæng lys, luftige, linned gardiner om sommeren, der kan skiftes ud med en mørkere, tungere, jute eller endda fløjl stof i efterår og vinter. Overvej at bruge tunge reb som et gardin tieback til at tilføje en nautisk føler. Være fed med de stoffer, som du bruger til pyntepuder. Stof butikker og leverandører har ofte nautisk dekorative stof samlinger.

•Personalize dit værelse. Et par antikke kikkerter, en bog om seaside ferier, en kikkert til at se tidevandet og andre dekorative tilbehør er sjovt at arbejde med; tilbehør skal være ting, som du elsker. En bog om hvordan man kan binde knob og en kurv af strengen er både dekorativt og underholdende. Fyld en kurv med udklædning hatte minder om havets kaptajner, pirater og fisker til at underholde børnene. En børnevenlig model skibet vil inspirere et barns fantasi.

Tips & advarsler

  • Tømme dit værelse helt om muligt før du starter dit designprojekt. Hvis det er umuligt, i det mindste fjerne ekstra møbler og flytte alt i rummet til centeret og dække det.
  • Besøg antikke butikker at kigge efter den særlige tilbehør føje til dit værelse, som en kaptajn hat eller en gammel nautiske flag. Antikke butikker har elementer, der ikke normalt findes i hjem kataloger og der er mere interessant.
  • Må ikke gå overbord med dekorative tema Tilføjelser til rummet. Hvis der er en plads i det rum, der kræver noget høje og lyse, derefter købe noget specielt til det pågældende sted. Et par godt gennemtænkt stykker er bedst.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com