Sådan Design din egen Computer møbler

April 6

Sådan Design din egen Computer møbler

Designe din egen computer møbler kan gøres med design software, der kan købes eller downloades online. Besøger Møbelforretninger at se på eksisterende computer skriveborde, er borde og stole nyttigt ved fastlæggelsen af design og funktion af de møbler du ønsker. Planlægge ud design først og derefter bruge en edb design software til at udføre design.

Instruktioner

•Søge for og gennemgå eksisterende computerborde. Kig på lokale aviser, besøge Møbelforretninger og se online design eksempler.

•Measure den fysiske plads, der skal huse computer skrivebord og stol. Også, inkludere en behagelig afstand mellem stolen og bordet når udvide stol ud fra bordet.

•Sketch ud den ønskede computer desk, under hensyntagen til den tilgængelige plads og opbevaring behov. Sørg for at medtage bredde, højde og dybde målinger for skrivebord, reoler, tastatur område, medier opbevaringsområde og skuffer (hvis nogen). Også, plan ud hvor ledninger vil blive placeret og om de vil være tilknyttet tilstødende eller nedenunder skrivebordet.

•Indlæs en vektor-baseret illustrationsprogram, såsom Adobe Illustrator, CorelDraw eller en edb møbler designprogram, som SketchList eller CADPro. De fleste software-programmer har 30 dages velfungerende prøveversion, der kan downloades gratis. Også, bruge grundlæggende online tutorials eller få en trin for trin bog på ved hjælp af softwaren.

•Scanning skitse til computeren ved hjælp af en photo scanner. Vælge en høj opløsning (mindst 300 punkter pr. tomme) og navngive filen ved hjælp af en vektor-kompatibelt filformat, som bitmap (. BMP) eller. TIFF, for høj opløsning scanninger.

•Åbn en tom fil i programmet og importere scannede dokument-filen til programmet. Udfør en sporing kommando i softwaren til at skitsere de vigtigste dele af tegningen. Brug musen til at redegøre for hver del af tegningen fra store til små. For eksempel, skitsere skrivebord overflade, ben, skuffer, hylder og stol. Klarhed, skal du bruge kommandoen nyt lag for at placere hver enkelt disposition på en anderledes farvede lag i dokumentfilen. Bruge kommandoen tekst til at føje dimensioner af hvert stykke på den specifikke lag. Placer dimensioner inde den skitserede stykke, så når alle lag er trykt sammen, dimensioner ikke vil overlappe hinanden. Reducere størrelsen på teksten til at passe inde i hvert stykke.

•Drej på alle lag (check "Synlighed" i menuen "Lagegenskaber") af dokumentet, således at hvert stykke viser sammen med hvert lag dimensioner. Udskrive filen med alle lag synlige. Næste, sving på ét lag ad gangen og ved hjælp af visningen Zoom i menuen "Print" Udskriv lag. Når du er færdig, slå det aktuelle lag og slår det næste lag, derefter zoome og udskrive. Printe alle lag ved hjælp af denne metode.

Tips & advarsler

  • Gem filen, ofte når du arbejder med grafik software.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com