Sådan Design din egen Husplan gratis

March 3

Sådan Design din egen Husplan gratis

Designe dit hjem plantegninger et projekt, du kan gøre gratis bruge metoden enkel papir og blyant og en notebook-grid-systemet. Men nogle websites tilbyder gratis, brugervenlige værktøjer, der gør det muligt at designe plantegningen i to dimensioner og selv se det tre dimensioner. Disse online metoder er detaljeret og nøjagtig, så du kan designe dit hus planer ned til specifikke omfang du har brug for.

Instruktioner

•Åbn din internetbrowser og gå til en hjemmeside som Gliffy, FloorPlanner eller Autodesk Homestyler. Finde deres links i afsnittet ressourcer. Disse hjemmesider giver gratis online værktøjer til at skabe hjem planer. Klik på "Deltag" eller andre registreringslink for at oprette en gratis konto. Udfyld dine personlige kontooplysninger, efter behov, og klik på knappen "Start" at blive taget til tegnegitteret.

•Opret Grundformen af dit gulv planer, tilføje vægge for hvert værelse og del af huset. Vælg værktøjet væg eller plads til at begynde med udgangspunkt i designgitteret. Angiv de dimensioner, som du ønsker for hvert værelse eller del af huset. Gliffy, FloorPlanner og Autodesk Homestyler tillader dig at trække hjørner af vægge og værelser til at re-size dit hus planer til dine specifikationer. Tilføje fritstående vægge til afsnittet off gangarealer, foyers og andre interne dele af huset.

•Tilføj strukturelle og arkitektoniske elementer i dit hjem plan, såsom døre, vinduer og trapper. Position pejse i passende rum såsom stuer og master suites, hvis det ønskes. Tag et kig på de forskellige stilarter af trapper, døre og andre strukturelementer. Tilføje disse til din plantegning design ved at klikke på og trække hver enkelt til designgitteret. Re-size elementer ved at klikke og trække de ydre hjørner.

•Decorate dit gulv planer med møbler til samtlige værelser i dit hus. Tilføje senge og dressers at værelses områder, sofaer og siddepladser ordninger for fælles områder af huset og apparater til køkkenområdet. Dekorere kontoret grundplaner med reoler, computere og skriveborde og kontorstole. Træk hvert stykke af møbler med din computermus og sæt den ind i passende plads på din plantegninger, re-dimensionering og roterende møbler efter behov.

•Gemme dine ændrede hjem grundplaner i online-konto leveret af Gliffy, FloorPlanner eller Autodesk Homestyler. Gliffy og Autodesk Homestyler også kan du eksportere dit hjem planer direkte til computerens harddisk samt at udskrive grundplaner direkte fra internettet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com