Sådan Design din egen klasse A autocamper

December 7

En autocamper er en form for RV eller autocamper, som er designet til at give rummelig opholdsstue og faciliteter for familier, par eller endda singler, der foretrækker bevæger sig fra ét sted til et andet. Købe en autocamper kunne være ganske tungt på budgettet. Det er derfor, nogle mennesker foretrækker købe kompakt varevogne og personligt tilpasse dem efter deres præferencer og livsstil.

Instruktioner

•Tag ud alle unødvendige elementer som backseats, slidte tæpper, polstring og andre materialer fra din nyindkøbte van eller bus til at give plads til din bolig. Køb en brugt van eller bus med store rummelige værelse på bagsiden er mere fornuftige og praktiske. Måle størrelsen af interiøret, så du vil kende størrelsen af møbler du kan passe ind i.

•Kontrollér en plantegning. Din autocamper kan føles ligesom en regelmæssig hjem Hvis du tilpasse det efter din egen smag. Afgørelse om udseende og din autocamper. Ideelt set bør du placere soveværelse på bagsiden slutningen sammen med dit badeværelse. Bortset fra en regelmæssig køkken, kan du også inkludere en mini bar, hvis der er plads nok. Sørg for, at du medtager nok plads til at frit flytte rundt van i plantegningen. Planlægge din skuffer på en måde, at de er bygget på toppen af van, meget gerne i et fly, så det ikke vil tage op plads nedenfor.

•Listen ting du planer om at købe. Dette kan omfatte en seng, Badekar, plasma-TV og andre flotte møbler og inventar. Når du køber møbler og inventar til din autocamper, vælge dem, der er af høj kvalitet, standard og stil. Møbler bør kunne give komfort og bekvemmelighed til dig og din familie. Bare fordi det er en autocamper betyder ikke, det ikke kan være luksuriøs.

•Indstil ledninger og vandsystem din autocamper. En typisk autocamper opererer i en lav spænding effekt og bør have cirka 5 gallon af vand opbevaring til brug i madlavning og rengøring. Hvis du har brug for mere vand og højere spænding magt, nødt du til at sætte ekstra vandtanke samt batterier og generatorer til at opfylde behovene i dit vand og el-forbrug.

•Purchase møbler og inventar til din autocamper. Vælge den stil og design af dine møbler, baseret på dine præferencer og smag. Klassiske designs er normalt monokromatiske, mens moderne designs er lyse og eklektisk. Hvis du ønsker et land føler, kan du gå til masser af tæpper, gardiner og Plys møbler. For en mere sofistikeret ser, vælge møbler lavet af læder.

•Build indvendige af din autocamper. Installere nye gulve i stue, soveværelse, køkken og spiseplads. Du kan vælge mellem tæpper, fliser, træ eller linoleum. Du kan også gå til høj-gloss fiber glasvægge eller få dem polstrede, for at få det look, du ønsker. Tilføje eller ændre windows for at få en mere naturskønne udsigt mens de rejser også anbefales. Afhængigt af dit tema, kan du have din skabene i dit køkken, tilpasset med indviklede mønstre eller rene linjer. Give et område til et indbygget skab i soveværelset samt badekar og bruser i badeværelset. Du kan også opdele rummet af dit badeværelse i to, en er til et toilet eller pulver værelse, den anden er til toilettet. For belysning, Vælg en touch switch lys din autocamper. Touch switch lys er alsidig, fordi de kan bruges til glødelamper, fluorescerende samt halogen pærer. Disse lys er energibesparende og behøver ikke nogen rewiring. Så kan du have elpærer i køkkenet eller stuen området og halogen lys i soveværelset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com