Sådan Design din egen Mobile Home

December 20

Ønsker du at opbygge din egen mobile home? Designe er let, når du ved hvordan. Du kan tillade dine kreative flair til at tage og skabe din egen personlige rum.

Instruktioner

•Først, skal du beslutte de udvendige mål du ønsker for din mobiltelefon hjem design. De fleste selskaber at opbygge mobilhomes bruge en "lineært" design til deres konstruktion. De er 14' af 32/36/48/60' eller 28' af de samme længder, og i forbindelse med tredobbelt wides, du kan gå op til 36' af de samme længder. Der er nogle andre designs du kan udnytte, og de koster derfor, så beslutte, hvor meget du er villig til at betale for.

•Nu beslutte hvilke grundlæggende ønskede: hvor mange soveværelser, badeværelse, ekstra værelser, hvor stor af et køkken, spisestue, alrum, osv. Ved hjælp af de ovennævnte dimensioner, beslutte, hvordan du ønsker at placere disse værelser. Normalt, er den bedste placering at sætte soveværelserne i en split plan. Det store soveværelse vil gå i den ene ende med master bad og andre soveværelser og bade på den anden. De øvrige værelser, køkken, spisekammer, levende områder, vil gå midt i opsætningen. Hvis du har valgt et ikke-traditionelle design, vil Rumplacering variere. Husk på, at du nødt til at arbejde inden for de grænser, du har placeret på dig selv af den udvendige design.

•Nu for ekstramateriale. Bestemme, hvor i hvert soveværelse closet, eventuelle indbyggede funktioner i uanset værelse, hvor en linned closet bør være, bruser eller karbad størrelse og placering (venstre eller højre hånd post), elektriske kredsløb, VVS, ventilation og opvarmning/afkøling systemer. Dette er hvor du kan få virkelig kreative, men husk at holde det simpelt og ligetil.

•Når du har begået alt dette papir, du kan tage det til din lokale mobilhome forhandler og præsentere det for ham. Hvis han er hæderlige, vil han kontakte flere producenter på dine vegne og finde en, der vil være i stand til at opbygge dit design til en rimelig pris. Vær advaret, men at din pris vil variere afhængigt af antallet af kvadratfod i dit design.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com