Sådan Design din egen modulopbygget hjem plantegning

June 9

Sådan Design din egen modulopbygget hjem plantegning

Bygge et modulopbygget hjem giver boligejere til at tage aktiv del i opbygningen af et hjem, der passer til deres behov. Modulære hjem producenter tilbyder standard grundplaner, som du kan vælge imellem. Men hvis ingen af de standard plantegninger er til din smag, kan du designe din egen brugerdefinerede hjem plantegning. Som med alle vigtige projekt, bør designe din egen modulære hjem plantegning tage en masse omhyggelig forskning og planlægning. En tilpasset plan vil koste mere end en standard plan.

Instruktioner

•Decide hvilken type hjem du ønsker. Det hjem du skal bygge, afhænger af din livsstil. Har du en familie? Derefter skal du ekstra værelser og badeværelser til dine børn. Har du arbejde i hjemmet? Derefter vil du kræve en plads til dit kontor. I betragtning af hvor du bor vil hjælpe dig med at træffe en klog beslutning.

•Visit model hjem. Gå gennem showrooms af forskellige modulære hjem producenter. At tage tid til at gøre dette vil give dig en klarere opfattelse af hvad du ønsker. Det vil også give dig mulighed for at tale med producenter og afgøre, om de ville betro dem med at bygge dit hjem. Tage til efterretning af layout af værelser, de materialer, de bruger og deres priser.

•Indstil dit budget. Opbygning af et hjem er en stor investering. Nu hvor du har en idé om hvor meget det vil koste at bygge et modulopbygget hjem, sætte et realistisk budget.

•Vælg en modulopbygget hjem fabrikanten. Når du vælger din producent, er det vigtigt at spørge, hvordan fleksible selskabet er i tilpasning af design. De fleste vil give mulighed for tilpasning såsom ændring af dit gulv type, vinduer og udvendige materialer. Andre kan også ændre antallet af etager og placering af vægge. Nogle virksomheder har mere fleksibilitet. Hvis du ikke er tilfreds med fabrikantens evne til at tilpasse et design, kan du vælge for at søge efter en bedre i stand til fabrikanten.

•MAP ud de ønskede interiør til dit hjem. Selv om den endelige blueprint af dit hjem vil blive foretaget af producenten, kan du gøre en indledende plantegning med dine foretrukne placeringer for værelser og hvad du har brug for dit hjem. Nogle planer for konventionelle hjem er ikke brugbar til en modulopbygget hjem. Modulære hjem er bygget på en fabrik, og der er særlige begrænsninger for størrelser, og dimensioner, da de færdige dele skal transporteres.

•MAP ud af ydersiden af dit hjem. Beslutte, hvor du vil placere din garage og din indkørsel. Igen, da dette er et modulopbygget hjem, spørge producenten for råd ville være bedst.

Tips & advarsler

  • Før du kan bygge dit hjem, vil producenten har du tilmelder en aftale, der indeholder alle dine hjem specifikationer og funktioner. Læs aftalen grundigt, før du underskriver det. Hvis du ikke gør det, kan du ende med at få noget, du ikke forhandle om.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com