Sådan Design din egen runde skammel

December 27

Sådan Design din egen runde skammel

En skammel eller hassock fungerer godt i en stue, en børnehave eller bare om enhver værelse som en akkompagnement stykke til en polstret stol. Osmannerne er nyttige stykker af møbler til afslapning, og de kan fordoble som lagerplads. Skjulte storage vil være indeholdt inden hulrum med en top lukning. En færdig stykke af møbler med en åben opbevaring hylde og polstret top vil passe ind i en mere formel værelse. Har du flere muligheder at gøre når du udformer en runde fodstøtte til at gå med en stol, blandt dem stil, indretning og størrelse.

Instruktioner

•Søge billeder af osmannerne og nedskrive funktionerne af dem, der appellerer til dig. Afgøre, hvilken type hassock vil fungere bedst som en forlængelse af komfort til stolen i dit hjem. Magasiner, bøger og møbler galleri salg websites vil give inspirerende billeder for dig.

•Kontrollér flere enkle skitser af typen af osmanniske eller hassock, som du ønsker at designe. Stykke af møbler kan være baseret på en periode, en personlig stil. Tilføje ergonomisk polstring skum og ben funktioner til støtte i kropsholdning-venlige comfort for den fremtidige bruger.

•Draw endelige design på pladsen millimeterpapir vise højden og bredden af osmanniske. Detalje, toppen af den runde stykke på en polar millimeterpapir ark. Denne specifikke Graf er i cirkulær form. Disse tegninger bør omfatte træ instituttet og det færdige polstrede projekt. Du vil være i stand til at planlægge placering af polstring knapperne, trim, Syning mønstre og fine detaljer på den cirkulære form.

•Skriv ud en detaljeret liste over de materialer, som du får brug for projektet. Listen bør omfatte to træ 5/8-inch-thick, 20-tommer-diameter krydsfiner runder for instituttet. Du skal bruge skum eller fyldstof til den komfortable øverste lag og polstring stof for en, der dækker at afslutte enheden. Listen ben, indvendige træstolper, storage enhed hængsler, polstring værktøj, trim og knapper i dine instruktioner.

•Craft en mock-up af osmanniske med et stykke karton. Lav en kopi af din detaljeret tegning til at bruge som et mønster. Skåret ud den top, bund og side paneler eller indlæg til en rund skammel fra karton med en saks eller en craft kniv. En skammel med en hule lagerområde er lavet med to runder og seks til otte træstolper at adskille og støtte dem. En anden mulighed er et skum-dækket cirkulær overflade, støttet af en runde færdige træ hylde og ben foundation. Tape papiret stykker sammen med dobbeltklæbende tape.

•Listen de nødvendige redskaber til at fuldføre den osmanniske design for bygherre for projektet at bruge som en guide. Crafter kan vælge for at bygge stykket fra en kasseret træ elektriske spool. Han vil kræve en boremaskine og hammer til at tage spolen fra hinanden uden at beskadige to runde træ diske. Værktøjer til at bygge en osmannisk fra bunden vil omfatte et puslespil eller en rundsav til at skære runder. En boremaskine vil vedhæfte den støtte stillinger eller ben og runder sammen. Liste en elektrisk kniv til at skære 3-til-5-tomme tyk skum, betræk Sakse til stof og polstring sammen med en tack hammer eller korte pistol færdig stykke med en polstret top.

Tips & advarsler

  • Du kan finde gratis Diagrampapir generatorer online.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com