Sådan Design din egen spisebordet

February 12

Sådan Design din egen spisebordet

Spisestue borde er multi-funktionelle. De bruges til at samles omkring til måltider, at tale med venner og familie rundt, til at lave lektier, og for at gøre håndværk og spille brætspil. De fleste boliger har en udpeget plads til et spisebord, og nogle af disse rum er stor, mens andre er små. Den plads, du har, sammen med de behov, som du identificere for et spisebord, informerer høj grad dens design.

Instruktioner

•Indstil størrelsen af den plads du har til din spisebord. Dette aspekt af design er vigtigt, så du ved, hvilken type af bord vil passe på dit space. Måle området, så når du designer din tabel du vil have nøjagtige dimensioner. Du kan selv ønsker at lægge aviser på gulvet for at få en idé om hvordan en reel tabel vil passe ind i rummet.

•Browse gennem Møbelforretninger at gnist dine kreative safter. Kig på alle de forskellige stilarter af tabeller til at hjælpe dig med at beslutte, hvad du kan lide og hvad du ikke. Tag dine mål og bruge dem til at hjælpe med at få en idé om, hvad stil af tabel passer bedst i din plads. Hvis dit space er lang og smal, vil du har brug for et rektangulært bord, der ikke er alt for bredt. Hvis du har et firkantet mellemrum, overveje en runde eller firkantede bord til at gå ind i din spiseplads. For akavet rum, overveje en hjørne bænk og bord.

•Fastsætte den nye tabel til at supplere stilen i dit køkken. Hvis du har en moderne look i dit hjem, design spisebord til at blande sig med dette tema. Den moderne stil har rene, lige linjer med én dominerende, solid farve, og tabeller er som regel lavet af træ eller metal med en glasplade. Hvis din stil er mere traditionelle, så dit bord vil være lavet af træ, har kurver og velskabt, udsmykkede ben.

•Vælg træsorter, der betragtes som løvtræ som eg, ahorn, valnød, kirsebær og elletræ.Løvtræ vil holde op mod hverdagens brug bedre end træsorter, der anses for bløde, som fyr, Ask eller birk. Du vil også prøve og matche træ af dit bord til andre træsorter inden for samme område, såsom køkken og alrum.

•Consider de langsigtede, dagligdags anvendelse af tabellen. Hvis du underholde en masse omkring ferien men ikke underholde resten af året, designe en tabel med blade, der kan indsættes for at øge størrelsen. Disse typer af tabeller er ideel til mindre hjem, giver dig mulighed for ekspansion når nødvendigt, men at reducere størrelsen for dagligdags. Hvis den tabel du udforme har fire ben og kan udvide forbi 96-inches lang, overveje at placere et femte ben i midten, når bladene er i at hjælpe med at bære vægten af tabellen på dets center. Dette ben kan blive fjernet, når tabellen ikke udvides til fuld størrelse. Hvis designe en rektangulære eller ovale bord med en piedestal base, kan du placere to mindre piedestaler i stedet for en stor en, så begge ender af bordet vil blive støttet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com